2777
2789
عنوان

تقویت مژه

55 بازدید | 9 پست

سلام دوستان؛ این بار دومی هست که تاپیک در مورد تقویت مژه میزنم. ممنون میشم کمک کنید.

من مژه هام کم پشت و کوتاه هستن، تازگی یه تقویت مژه گرفتم به اسم سسدرما، اگه کسی استفاده کرده لطفا بگه نتیجه رو. چشمام وَرم میکنه و امروز دیدم مژه هام یکم ریختن اما بلند و پر پشت دارن میشن، به نظرتون طبیعی هستش؟ و اینکه دوستان اگر چیزی میشناسید که باعث میشه مژه ها پر پشت و بلند میشن لطفا بگین، ممنونتون میشم میخوام سریع نتیجه بگیرم و بلند بشن. همه میگن کرچک خوبه اما یه چیز قوی میخوام که سریع هم نتیجه بگیرم، واقعا رو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته مژه هام لطفا بگید🥲♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرم تقویت مژه بلک بری یکی از دوستانم نتیجه گرفتن ریزش مژه هم نمیاره مثل اینکه ولی من تقویت ابروش رو ...

اگر یک تقویت مژه قوی میخوای و سریع دوست داری تاثیرش رو ببینی این مورد گزینه خوبیه

روغن کرچک هم طبق تاپیک خودتون من شنیدم تاثیر داره اما نمیدونم چقدر طول میکشه و یا باعث ریزش میشه یا نه

Hope

اگر یک تقویت مژه قوی میخوای و سریع دوست داری تاثیرش رو ببینی این مورد گزینه خوبیه روغن کرچک هم طبق ت ...

خیلی طول میکشه کرچک. اما اینی ک گفتین اولین فرصت پول اومد دستم میگیرم

خیلی طول میکشه کرچک. اما اینی ک گفتین اولین فرصت پول اومد دستم میگیرم

هرموقع خواستین تهیه کنید یک خانمی هست فروشنده این نوع محصولات اند از آشنایان هستن ببینم دارن براتون بفرستن

من و دوستم از ایشون خریدیم.

اگر مایل بودین بهم اطلاع بدین.

Hope