2777
2789
عنوان

تقویت مژه

54 بازدید | 9 پست

سلام دوستان؛ این بار دومی هست که تاپیک در مورد تقویت مژه میزنم. ممنون میشم کمک کنید.

من مژه هام کم پشت و کوتاه هستن، تازگی یه تقویت مژه گرفتم به اسم سسدرما، اگه کسی استفاده کرده لطفا بگه نتیجه رو. چشمام وَرم میکنه و امروز دیدم مژه هام یکم ریختن اما بلند و پر پشت دارن میشن، به نظرتون طبیعی هستش؟ و اینکه دوستان اگر چیزی میشناسید که باعث میشه مژه ها پر پشت و بلند میشن لطفا بگین، ممنونتون میشم میخوام سریع نتیجه بگیرم و بلند بشن. همه میگن کرچک خوبه اما یه چیز قوی میخوام که سریع هم نتیجه بگیرم، واقعا رو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته مژه هام لطفا بگید🥲♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرم تقویت مژه بلک بری یکی از دوستانم نتیجه گرفتن ریزش مژه هم نمیاره مثل اینکه ولی من تقویت ابروش رو ...

اگر یک تقویت مژه قوی میخوای و سریع دوست داری تاثیرش رو ببینی این مورد گزینه خوبیه

روغن کرچک هم طبق تاپیک خودتون من شنیدم تاثیر داره اما نمیدونم چقدر طول میکشه و یا باعث ریزش میشه یا نه

Hope

اگر یک تقویت مژه قوی میخوای و سریع دوست داری تاثیرش رو ببینی این مورد گزینه خوبیه روغن کرچک هم طبق ت ...

خیلی طول میکشه کرچک. اما اینی ک گفتین اولین فرصت پول اومد دستم میگیرم

خیلی طول میکشه کرچک. اما اینی ک گفتین اولین فرصت پول اومد دستم میگیرم

هرموقع خواستین تهیه کنید یک خانمی هست فروشنده این نوع محصولات اند از آشنایان هستن ببینم دارن براتون بفرستن

من و دوستم از ایشون خریدیم.

اگر مایل بودین بهم اطلاع بدین.

Hope