بی قرارم ای نگارم تو کجایی خبر ندارم/ پرسه های بی امانم در خیابان اثر ندارد***اگه نظری دادم میتونید با نظرم مخالف باشید و بیانش کنید نظر همه محترمه. اما اگه تاپیک زدم و مشورت خواستم یا درددل کردم نزنید تو ذوقم.
دو اسمی ام بهاره هم صدام می کنن. بهاره هم قدیمیه مگه نع؟ اونم برای دوره ۷۰
به قدیمی بودن نیست. کلا اسم قشنگیه. منم خودم دوتا اسم دارم یکی جدید یکی به اصطلاح قدیمی ولی هردوتاشو دوست دارم سعی کن خودت به اسمت عشق بورزی
بی قرارم ای نگارم تو کجایی خبر ندارم/ پرسه های بی امانم در خیابان اثر ندارد***اگه نظری دادم میتونید با نظرم مخالف باشید و بیانش کنید نظر همه محترمه. اما اگه تاپیک زدم و مشورت خواستم یا درددل کردم نزنید تو ذوقم.
من بهاره رو دوست ندارم بهاره برام سنگین تره. چون ۳۳ هستم و اینکه احساس می کنم نرگس روی من سنگینی می کنه و فکر می کنم اونایی که منو بهاره صدام می کنن بیشتر برام ارزش قائل بودن تا نرگس . چون همه از نرگسا انتظار یه آدم خوب دان.. البته تجربمو گفتم
نه. اتفاقا اسم قدیمیم تو شناسنامه هست. دوستش دارم و بیرون از خونه جاهای رسمی یا دوستای مدرسم همون اسم شناسنامه رو میگم