2777
2789
رز و نسترنکلا گل یادم میوفته

دیگه یاد چه اسمایی میندازه ؟؟ و اینکه شما مردی یه نظر می خواستم بنظرتون بهاره قشنگ تر و مناسب تره یا نرگس؟؟

مثلاً من خودم از اسم ابوالفضل عباس و حسن و رضا و مهدی خوشم نمیاد فرشاد علی سعید محمدرضا قشنگه

شما هم بی تعارف بگو؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه. اتفاقا اسم قدیمیم تو شناسنامه هست. دوستش دارم و بیرون از خونه جاهای رسمی یا دوستای مدرسم همون اس ...

آهان نه من هم بهاره و هم نرگس صدام می کنن از بچگی صدام میزدن . بنظرتون شناسنامه بهاره کنم خوبه؟ هنوز ازدواج نکردم و ۳۳ سالمه و اینکه میخام سنگین باشه بهاره سنگین بنظرتون؟

آهان نه من هم بهاره و هم نرگس صدام می کنن از بچگی صدام میزدن . بنظرتون شناسنامه بهاره کنم خوبه؟ هنوز ...

من خودم هم بهاره هم نرگس رو دوست دارم. حتی یه مدت میخواستم اسم دخترمو بذارم نرگس. شما خودت باید خوشت بیاد ولی نظر شخصی من اینه که خوبه

بی قرارم ای نگارم تو کجایی خبر ندارم/ پرسه های بی امانم در خیابان اثر ندارد***اگه نظری دادم میتونید با نظرم مخالف باشید و بیانش کنید نظر همه محترمه. اما اگه تاپیک زدم و مشورت خواستم یا درددل کردم نزنید تو ذوقم.

من بهاره رو دوست ندارم بهاره برام سنگین تره. چون ۳۳ هستم و اینکه احساس می کنم نرگس روی من سنگینی می ...

اسم بهار عزیزم ن بهاره ☺️

الانم گیر دادم ب اسم نهال

کلا تو کار فصل بهار و شاخه و برگم 😂