2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوی گل های کوچه های محله های قدیمی ویلایی

ظاهر : دخترای موفق و لاغر و زیبا

وایب ساراها رو تو فیلمای خارجی میده

در کل احساس خوبی دارم به دخترایی با اسم نرگس

انگاری مادر و پدرشون خیلی دوستشون داشتن که اسم بچشون رو نرگس گذاشتن

البته نظر منه

دو اسمی ام بهاره هم صدام می کنن. بهاره هم قدیمیه مگه نع؟ اونم برای دوره ۷۰

به قدیمی بودن نیست. کلا اسم قشنگیه. منم خودم دوتا اسم دارم یکی جدید یکی به اصطلاح قدیمی ولی هردوتاشو دوست دارم سعی کن خودت به اسمت عشق بورزی

سلام. اگه نظری دادم میتونید با نظرم مخالف باشید و بیانش کنید نظر همه محترمه. اما اگه تاپیک زدم و مشورت خواستم یا درددل کردم نزنید تو ذوقم.

من اسم دخترم میخواستم بهار بزارم

من بهاره رو دوست ندارم بهاره برام سنگین تره. چون ۳۳ هستم و اینکه احساس می کنم نرگس روی من سنگینی می کنه و فکر می کنم اونایی که منو بهاره صدام می کنن بیشتر برام ارزش قائل بودن تا نرگس . چون همه از نرگسا انتظار یه آدم خوب دان.. البته تجربمو گفتم

تا حالا شده اسم قدیمتونو عوض کنید تو شناسنامه؟

نه. اتفاقا اسم قدیمیم تو شناسنامه هست. دوستش دارم و بیرون از خونه جاهای رسمی یا دوستای مدرسم همون اسم شناسنامه رو میگم

سلام. اگه نظری دادم میتونید با نظرم مخالف باشید و بیانش کنید نظر همه محترمه. اما اگه تاپیک زدم و مشورت خواستم یا درددل کردم نزنید تو ذوقم.