2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی قیمت ها بالاست

بستگی به خودتم داره البته

سرویس خواب از ۲۰_۳۰ تومن شروع میشه

کالسکه ایرانی ۴_۵ تومن شروع میشه برو بالا تا وارداتی و اینا

لباس های بیرونی بچه دونه ای ۲ تومن میشه

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

من مارک برداشتم مثلا مکسی کوزی کالسکه و صندلی ماشینگهوارشو نووا

عکس سیسمونیتو داری؟

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

من قصد ندارم چیزهای گرون و مارک بخرم.چون چشم به هم بزنم بزرگ می شه.با این وضع دلار و حقوق ها..زیاد هم نمی خوام هزینه کنم.

فقط کمد اونم نه بچه گانه ...لباس چند دست تا ۷ماهگی.کالسکه ایرانی....لگن حمام و پتو ...بقیه هزینه رو برای زایمان و شیر وپوشک نگه میدارم

خیلی قیمت ها بالاستبستگی به خودتم داره البته سرویس خواب از ۲۰_۳۰ تومن شروع میشهکالسکه ایرانی ۴_۵ توم ...

شما کی خریدید ؟

اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید