2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😔😔

363 بازدید | 27 پست

سلام از اول بگم من ۱۹ سالمه ۲ سال کنکور دادم قبول نشدم ی درس تجدید دارم واسه همین نشد امسال برم دانشگاه امشب اینقدر خانواده .مادرم و خواهرم و برادرم منو مسخره کردن و بهم حرف گفتن تو عقل نداری تو بدبختی تو هیچی نمیشی ی بغضی گلمو گرفته دارم خفه میشم هیشگی رو ندارم باهاش حرف بزنم راست میگن من از اول بدبخت به دنیا آمدم اگر بدبخت نبودم پدرم نمی مرد اگر بدبخت نبود هزار چیز دیگه اینقدر امشب بهم حرف گفتن دلم میخواد جیغ بکشم حتا جایی ندارم برم اونجا گریه کنم همه اقوام که هم سن و سال من هستن تحصیل کرده ولی من بدبخت هیچی خدا من بدبخت آفریده وگرنه این طور نبودم توروخدا برام دعا کنید یا زندگيم خوب بشه یا هم منو بگشه راحت شم دیگه نمی تونم بخدا اینقدر امشب دلم گرفت ولی نمی دونم چرا خدا اشک هامو نمی بینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=409744976]نباید ناامید بشی اگه ناامید بشی هیچی نمیشی ول نکن امیدداشته باشو بخون خودتو مقایسه کنی سست میشی[/QUOTE ولی اینقدر میگن که بخدا دیگه تحمل کردنشون سخته بخدا جوری شده که میگم خدایا منو بگش خلاصم کن تموم بشه راحت شم

ببین عزیز دلم اکثر پشت کنکوریا این فشارو میکشن حتی اگه خونواده یه حرف کوچیک بزنه آدم دلش باد میکنه این چرا همچین گفت به من

رو این چیزا تمرکز نکن فقط فکرتو بزار رو درس خوندنت انشالله رشته ی خوب قبول میشی فکر نکن دیره

خانواده آدم با جون و دل دوسش دارن ولی خوب باید درکت کنن ...ببینن نشستی سر درس و مشقت و خیلی مصممی مطمعن باش اونام لذت میبرن

الان وقتشه تلاش کنی و خودتو نجات بدی

بین درستو بخون تجدیدیتو درست کن با معدل برو دانشگاهاگر نمیتونی برو کار کن کار یاد بگیر باید مستقل شی ...

پارسال می خواستم مستقل شم همینا نذاشتن

خدا هم منو نمی خدا بخدا خسته شدم از این همه بدختی آخه کی نوبت من میشه مگه من چیکارکردم

پارسال می خواستم مستقل شم همینا نذاشتن خدا هم منو نمی خدا بخدا خسته شدم از این همه بدختی آخه کی نوبت ...

الهی عزیزم

مطمئن باش پایان شب سیاه سفیدیه

تلاشتو بکن از خدا بخواه اگر نداده بهترشو میده بهت قول میدم

🌸🌸🌸

پارسال می خواستم مستقل شم همینا نذاشتن خدا هم منو نمی خدا بخدا خسته شدم از این همه بدختی آخه کی نوبت ...

ببین هیچوقت دلم نمیخواد از این شیوه استفاده کنم ببین من بدبخت تر از توام پس خدارو شکر کن. ...نه ...ولی همه با یه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنن فعلا مستقل شدنو بزار کنار درستو بخونن ...دقیقا شرایط منم عین تو بود با این تفاوت که ۳ سال پشت کنکور بودم و ۲۱ سالگی تازه وارد دانشگاه شوم

تازه یه شهر کوچیک بودیم و عالم و آدم طعنه میزدن بهم

ببین عزیز دلم اکثر پشت کنکوریا این فشارو میکشن حتی اگه خونواده یه حرف کوچیک بزنه آدم دلش باد میکنه ا ...

بخدا دیگه نمی تونم خسته شدم از اینکه هرروز میگن توچیکارتو چیکاری بخدا به آخر خط رسیدم دیگه نمیشه هر کی میاد ی حرف بارم میکنه و میاره آخه من چیکار کنم سال اول با جون و دل درس خوندم ولی نشد سال دوم فقط چند نمره تا قبولی کم داشتم ولی امسال دیگه نمیشه خستم دیگه دلم میخواد بمیرم بعضی وقتا میگم یعنی ی آدم این همه بدبخت

الهی عزیزممطمئن باش پایان شب سیاه سفیدیهتلاشتو بکن از خدا بخواه اگر نداده بهترشو میده بهت قول میدم

نمی دونم ولی این اشک های من ی جبرانی داشته باشه من خیلی بدبختی کشیدم هر کی اومد و یک حرفی بارم کرد ورفت خستم لطفآ برام دعا کن بخدا بعضی وقتا از زنده بودم نا امید میشم

حرف حسابشون اینه که درس بخونی یا چی؟

ارع فقط باید بخونی بیرون رفتن نداریم حرف زدن با دوستا نداریم تلویزیون نداریم گوشی نداریم هیچی فقط باید درس بخونی چون تو عقل نداری قبول نمیشی تو بدشانسی و ......