2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 27 پست
حرف حسابشون اینه که درس بخونی یا چی؟

میدونی هیچی برای خود من نیست حتا گوشیم میان برمیدارن میرن پیام رو میخونن حالا بخدا من نه دوست پسر دارم نه دوستی ولی شک دارن حتا رمز گوشیم رو میدونن همیشه میزنن ت سرم بخدا ازشون خسته شدم دیگه نمی تونم

ارع فقط باید بخونی بیرون رفتن نداریم حرف زدن با دوستا نداریم تلویزیون نداریم گوشی نداریم هیچی فقط با ...

پس بشین با تمام توانت بخون ...من متاسفانه یللی تللی کردم و نخوندم حتی بیکار نشستن و تاشب خیال بافی کردن هم برام لذت بخش تر از درس بود با اینکه دوران مدرسه درسخون بودم .

در نهایت یه رشته ی شانسی قبول شدم دانشگاه شهرمون وارد دانشگاه که میشی سرت گرم میشه ولی خواهشمیکنم ازت بخون تا یه رشته خوب قبول شی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بشین با تمام توانت بخون ...من متاسفانه یللی تللی کردم و نخوندم حتی بیکار نشستن و تاشب خیال بافی ک ...

من میخونم سعی خودم رو بیشتر میکنم ولی با این حرفا بیشتر حرصم میگیره و بخاطر اینکه اونا گفت نمی خونم آخه منم آدمم نمی تونم یک دقیقه برم بیرون از اتاق خسته میشم

میدونی هیچی برای خود من نیست حتا گوشیم میان برمیدارن میرن پیام رو میخونن حالا بخدا من نه دوست پسر دا ...

من حتی گوشی هم نداشتم حتی مامانمم گوشی رو گذاشت کنار که من باهاش سرمو گرم نکنم ولی من بهونه داشتم برا درس نخوندن و شده کتابو باز میکردم و ساعتها تو فکر میرفتم الکی فقط وقت بگذره ولی در حق خودم خیانت کردم و فقط حسرت میخورم چرا نخوندم که یه رشته درست قبول شم و الان تموم میکردم و حداقل دستم تو جیب خودم بود و اینجور نبود وضع و اوضاع

من حتی گوشی هم نداشتم حتی مامانمم گوشی رو گذاشت کنار که من باهاش سرمو گرم نکنم ولی من بهونه داشتم بر ...

نمی دونم بخدا

ولی دیگه خسته شدنم دلم میخواد این زندگی تموم بشه دیگه درس نباشه دیگه حال ادامه دادن ندارم

همه چی درست میشه بهت قول میدم...فقط از من به تو نصیحت یه جوری بخون چندسال دیگه حسرت نخوری فعلا هم به ...

انشالله درست بشه ولی با این وضع خدا خودش کمکم کنه

نه بابا ازدواج حتا همینم میزنن ت سرم که ازدواجم نمیکنی راحت شیم بخدا دیگه بسه این همه بدبختی

اهمیت نده منم پشت موندم دوسال اخرش قبول شدم اونم رشته ای آرزوشو داشتم و الانم دارم میخونم فردا امتحان دارم😅منم تجربیم زیاد سخت نگیر نهاییم هست فک کنم 60درصداینا کم نیستاا نومید نشو

آخ چه دردی داره دلتنگی 💔🥀

اکثر خانواده ها اینطورن

منم سال کنکور مامانم انقد طعنه بهم می زد شبا ساعت دو و سه شب بیدار می شد بهم حرف می زد نمی زاشت بخوابم

سرکوب فامیلمون و می زد بهم

تو خیابون من و می زد پیش فامیل و اینا حرف می زد بهم

هر جا می رفتم غذا می خوردم لباس می خریدم می گفت تو لیاقتش و نداری و کتکم می زد

الان رفتم دانشگاه آزاد براش عادی شده دیگه هیچی نمی گه

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️