2777
2789
عنوان

روزه داری

153 بازدید | 18 پست

به نظرتون من نباید روزه بگیرم؟

وقتایی که روزه میگیرم از  نزدیکای ظهر  تا دم افطار بی حال می افتم و شدیدا هم عصبی میشم .هیچ کاری نمیتونم انجام بدم فقط دم افطار پا میشم غذا درست میکنم.بعد افطارم مثل مرده ها می افتم و چیزیم نمیتونم بخورم.

گلهای زندگیم را دوست دارم.

فکر کنم بیشتر کسایی که روزه میگیرن مثل شما باشن طبیعیه دیگه قندتون میفته

دیشب ما مهمونی بودیم اون افرادی که روزه بودن هم سردرد داشتن هم بی حوصله بودن حالا شاید چون رروزهای اوله اینطور باشه 

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم بیشتر کسایی که روزه میگیرن مثل شما باشن طبیعیه دیگه قندتون میفته دیشب ما مهمونی بودیم اون ا ...

واقعا نای هیچ کاری ندارم.خدا کنه بهتر بشم وگرنه نمیتونم ادامه بدم.سال گذشته بهتر بودم

منم😔نزدیکاغروب خیلی حالم بد میشه. بچه یک سالم دارم اذیت میکنه شیرمم میخوره ولی خب روز کم میخوره

شما که شیر میدین نباید بگیرین.طفلک بچه شیرش کم میشه.

من بی سحریم روزه ام خیلی گرسنه ام مبسه همشم دراز میکشم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
شما که شیر میدین نباید بگیرین.طفلک بچه شیرش کم میشه.

ادرارش خیلی کم شده نمیدونم چیکارکنم روزه ام نگیرم وجدانم راضی نمیشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

منم امروز دیر واسه سحری پاشدم کم خوردم الان قندن افتاده سر درد دارن

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘