2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

65 بازدید | 5 پست

سلام دوستان روزه نمازتون قبول حق 

ببخشید من پسرم هفته اخر پنج ماهگیشه شبا طبیعیه برای شیر بیدار میشه ؟ ی سره نمیخابه؟ 

کسی هست بچه ش تو سن بچه من باشه یا تجربه تو این زمینه داشته باشه ؟ 

از چه زمانی بچه ها برای شیر شبا بیدار نمیشن؟؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام دوست عزیز.طبیعیه که بچه ها توی شب ب هنگام گرسنگی بیدار بشن.و خیلی هم خوبه که بیدار بشن چون وزن گی یشون خیلی بهتر میشه اگه شب شیر بخورن.شما نگران نباش.هر وقت که خوب غذا خور شد و شبها سیرش کردی و خوابوندیش دیگه کمتر برای شیر بیدارت میکنه.خدا را شاکر باش نوزادت سالمه عزیزدلم.

از هم بگذریم تا خدا از ما بگذرد
سلام دوست عزیز.طبیعیه که بچه ها توی شب ب هنگام گرسنگی بیدار بشن.و خیلی هم خوبه که بیدار بشن چون وزن ...

ممنونم از این راهنمایی و لحن ارامش بخش پیامتون 

متشکرم 

اخه من انتظار دارم بچه م همش شیر بخوره و بخوابه 

[QUOTE=59461323]ممنونم از این راهنمایی و لحن ارامش بخش پیامتون  متشکرم  اخه من انتظار دارم بچه م همش شیر ...[/QUOTEخواهش میکنم عزیزم.بچه ها از ماه چهارم ب بعد معده هاشون بزرگتر میشه و بیشتر شیر میخورن.ان شاءالله شیرتون سیرش کنه و ماه ششم هم کمک غذا را شروع کنید.با آرزوی سلامتی و سعادت برای شما

از هم بگذریم تا خدا از ما بگذرد