agha_erfan مدیر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1184 عنوان از دل تنگی | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 21 پست میتونست برگه برنده ام باشه اون دختر خانم که اشتباه کردن و نگرفتنش برام اینقدر مینویسم اینجا تا کینه از پدر و مادرم رفع بشه منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید دیروز | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fdsaghjk عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 2214 داغونم کرده یکم بیخیال شو سعی کن به زندگی بهتر وآینده فکر کنیخودت فقط میتونی به خودت کمک کنی ورزش وسفر و...حالت بهتر میکنه
agha_erfan مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1184 یکم بیخیال شو سعی کن به زندگی بهتر وآینده فکر کنیخودت فقط میتونی به خودت کمک کنی ورزش وسفر و...حالت ... سفر رو تست کردم بدتر شده در عین حال به آینده هم فکر میکنم منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
fdsaghjk عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 2214 سفر رو تست کردم بدتر شده در عین حال به آینده هم فکر میکنم برو سفر زیارتی برو مشهد از امام رئوف بخواه حتما یه راهی جلو پات میزاره شک نکن آینده مال توئه باید خودت بسازیش
agha_erfan مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1184 برو سفر زیارتی برو مشهد از امام رئوف بخواه حتما یه راهی جلو پات میزاره شک نکن آینده مال توئه باید خو ... طرف مشهدی بوده و حالم خرابتر میشه منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
fdsaghjk عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 2214 طرف مشهدی بوده و حالم خرابتر میشه براتون دعا میکنم شبهای عزیزی در پیشه انشالله مشکلتون حل شع آرامش مهمون دلتون شه بزودی. خودتونم یه نذری برای آقامون امام زمان بکنین حتما گره کارتون وا میشه مطمئن باش طرف نیمه گمشدت نبوده قلبم گواهی میده بزودی بهتون خبر خوبی میرسه
agha_erfan مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1184 براتون دعا میکنم شبهای عزیزی در پیشه انشالله مشکلتون حل شع آرامش مهمون دلتون شه بزودی. خودتونم یه نذ ... ان شا الله تشکر منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
fdsaghjk عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 2214 ان شا الله تشکر خواهش میکنم اینو گوشه ذهنت نگه دار هیچ کس نمتونه قسمتمون تو زندگی بخوره دعا میکنم حالتون به حول حالنا الی احسن الحال تبدیل شع انشالله