2777
2789
عنوان

از دل تنگی

89 بازدید | 19 پست

میتونست برگه برنده ام باشه اون دختر خانم که اشتباه کردن و نگرفتنش برام

اینقدر مینویسم اینجا تا کینه از پدر و مادرم رفع بشه

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید

عی بابا

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا نگرفتن ببخشید پرسیدم اگ مایل بودی تعریف کن

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

قسمت رو چی تعریف میکنید؟

بالاخره یه چیزایی دست ما نیست شده بخوای کاری کنی هر چی تلاش کنی نشع به این میگن قسمت نبوده

اگه طالع شما دونفر باهم نوشته شده باشه شک نکن که بهممیرسین انشالله که خیره سعی کن واقعیت رو بپذیری باهاش کنار بیای میگن آنچه جوان درآینه میبیند پیر در خشت خام میبیند

بالاخره یه چیزایی دست ما نیست شده بخوای کاری کنی هر چی تلاش کنی نشع به این میگن قسمت نبوده اگه طالع ...

تلاش یعنی اینکه من برم حرف بزنم پدرش یا مادرش خوشش نیاد ردم کنه نه اینکه خانواده خودم ردم کنن درضمن اون طرف متاهل شده

تلاش یعنی اینکه من برم حرف بزنم پدرش یا مادرش خوشش نیاد ردم کنه نه اینکه خانواده خودم ردم کنن درضمن ...

خب دیگه از فرصتتمهم که سوخت شده دیگه متاهل هم هست اصلا بهش فکر نکن برو بچسب به زندگیت انشالله بهترش برات رقم میخوره

خب دیگه از فرصتتمهم که سوخت شده دیگه متاهل هم هست اصلا بهش فکر نکن برو بچسب به زندگیت انشالله بهترش ...

خیلی دل چرکین شدم ازشون

خیلی دل چرکین شدم ازشون

نع سعی کن ببخشی کینه فقط دلت سیاه میکنع روحت میخوره ولی ببخشی اون انرژی مثبت برمیگرده به خودت. کائنات دقیقا مثل یه کوه میمونه دیدی داد میزنی همون صدا بهت برمیگرده

اینم همونه خوبی کنی خوبی اگه بدیم کنی بدی برمیگرده سخته ولی فراموش کن جوونی از نو شروع کن از خدا بخواه حتما کمک بزرگی بهت خواهد شد

نع سعی کن ببخشی کینه فقط دلت سیاه میکنع روحت میخوره ولی ببخشی اون انرژی مثبت برمیگرده به خودت. کائنا ...

۳۰سالمه جوونم؟