2777
2789
عنوان

اگه کسی بلده بگه

69 بازدید | 10 پست

دوستان کسی تاحالا نماز جعفر طیار خونده ؟میدونید چطوری میشه خوند؟اگه کسی بلده لطفا بهم کمک کنه خیلی نیاز دارم

الهی که همه حاجت روا بشین لطفا برا حاجتم دعا کنید 😭🤲❤️

خدا همه مونو عاقبت بخیر کنه

و خدایی که به شدت کافیست

بزن توی نت ببین توی مفاتیحم هس

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بزن توی نت ببین توی مفاتیحم هس

توی نت دیدم چند روش داره یکیش هم مثل نماز صبحه نمیدونم نیتش چجوریه .و اینکه دقیقن عین نماز صبحه ؟

و خدایی که به شدت کافیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چهار رکعت است که باید به صورت دو دو رکعتی خوانده شود. بهتر است در رکعت اول بعد از حمد سوره زلزال و در رکعت دوم پس از حمد سوره عادیات و در رکعت سوم پس از حمد سوره نصر و در رکعت چهارم پس از حمد سوره توحید خوانده شود

آنقدر با خودم تنهایی حرف زدم که تبدبل شدم به دونفر

توی نت دیدم چند روش داره یکیش هم مثل نماز صبحه نمیدونم نیتش چجوریه .و اینکه دقیقن عین نماز صبحه ؟

نمیدونم بخدا بلد نیستم

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

چهار رکعت است که باید به صورت دو دو رکعتی خوانده شود. بهتر است در رکعت اول بعد از حمد سوره زلزال و ...

بله اینو دیدم ولی این سوره هارو از خفظ بلد نیستم روش دیگع ای هم داره که مثل نماز صبحه شما میدونید چطوریه ؟

و خدایی که به شدت کافیست
بله اینو دیدم ولی این سوره هارو از خفظ بلد نیستم روش دیگع ای هم داره که مثل نماز صبحه شما میدونید چط ...

نیتونی گوشی رو بزاری دستت از رو اون بخونی موقع نماز منم تو نماز شب ارزو ها بعضی سوره هاشو بلد نبودم از رو گوشی میخوندم دوستامم همین طور

بله اینو دیدم ولی این سوره هارو از خفظ بلد نیستم روش دیگع ای هم داره که مثل نماز صبحه شما میدونید چط ...

• بعد از حمد و سوره : ۱۵ بار
  • در رکوع پس از ذکر رکوع: ۱۰ بار
  • هنگام ایستادن از رکوع: ۱۰ بار
  • در سجده اول پس از ذکر سجده: ۱۰ بار
  • هنگام سر برداشتن از سجده اول: ۱۰ بار
  • در سجده دوم پس از ذکر سجده: ۱۰ بار
  • هنگام سر برداشتن از سجده دوم: ۱۰ بار

تسبیحات اربعه رو بگین

بعد از حمد و سوره : ۱۵ باردر رکوع پس از ذکر رکوع: ۱۰ بارهنگام ایستادن از رکوع: ۱۰ باردر سجده اول پس ...

یعنی مثل نماز ظهر یبار نیت میکنیم بعد چهار رکعت میخونیم بااین ذکرا ؟

یا مثل نماز صبح دوتا نماز دو رکعتی؟

تو رکعت دوم و چهار تشهد و سلام و میگیم یا تو رکعت دوم فقط تسهد و در رکعت چهارم هر دوتا؟ میشه کامل توضیح بدید خیلی ممنون

و خدایی که به شدت کافیست
یعنی مثل نماز ظهر یبار نیت میکنیم بعد چهار رکعت میخونیم بااین ذکرا ؟ یا مثل نماز صبح دوتا نماز دو ...

مثل نماز صبح

دو رکعت