خانمهای محترم و عزیز اینقدر نیاین اینجا درباره ی زندگیهای شیرینتون در باره ی پولدار بودنتون در باره ی کار کردن شوهرتون در باره ی مستقل بودنتون در باره ی دوس داشتنتون در باره ی طلاهاتون ووووو اینجا نگید.زندگیتون شیرینه نوش جونتون.پول دارین نوش جونتون.شوهرتون خیلی دوستتون داره بازم نوش جونتون.ادعای خیلی فهمیده بودنتون میشه انشالا سلامت باشید.ایا فکر کردین با این صحبتها خیلی از زندگیها رو از هم میپاشونید از هم.چرا؟چون وقتی میای اینجا از دوس داشتن همسرت و پولدار بودنش و کار کردنش تو خونه و اینکه کاری ب کارتون نداره برین سرکار یک تعداد از دوستان ک به هر صورتی شاید زندگی نیمه نرمال یا نرمالی دارن رو از هم میپاشونید.چون میشینن میگن خوش به حال اینها ما چرا نباید زندگی اینجوری داشته باشیم.شوهر ما چرا نباید تو خونه کار کنه.چرا شوهر من مهربون نیست مثل اینها.در صورتی ک شاید تا الان از دید خودشون همه چی خوب بوده ولی الان چشمشون باز میشه و میشینن حسرت خوردن.جنگ و دعوا با شوهرشون.حالا تفاوتها رو..اونی ک فکر میکنه خیلی شوهرش ک پولداره و زبون میریزه
باشه از این به بعد میگیم روزی سه وعده از همسرمون کتک میخوریم و نون خشک و آب میخوریم و با دمپایی و کمربند به هم ابراز علاقه میکنیم تا موجب استحکام خانواده های معمولی بشیم و حتی باعث بشیم خداروشکر کنن و قدر شوهرشونو بدونن
چطوره ؟
وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂
و بخاطر پولدار بودنش شاید شاید یک درصد تو محل کارش با کسی دیگه رابطه داره و بخاطر زبون ریختن میاد پیش شما چاخان کردن و زبون ریختن(البته این رو نگفتم ک بگم هر پولدار مهربونی اینجوریه.ن گفتم یک در صد.پس جمع نبندین).تفاوت دیگه شوهر پولدار ک کارش سخت نیست و راحت پول در میاره با اون بدبختی ک باید از ساعت ۶صبح تا غروب افتاب چندرغاز دراره و برگرده خونه.خستگی از یک طرف دست خالی اومدن از طرف دیگه و مشکلات دیگه ایا واقعا میتونن اینها مثل هم باشن.و خیلی چیزای دیگه.پس بزاریم دوستانمون حواسشون ب زندگیهاشون باشه و باعث خدایی نکرده دعوا و از بین رفتن زندگی یک عده نشویم.اونم با این مشکلاتی ک الان همه صدبرابر بیشتراز چند ماه قبل گرفتارش شدیم..پس به داشته های خودمون شاکر باشیم و سعی کنیم ب این همسران زحمت کش دل بدیم و خستگی رو از تنشون در کنیم تا زندگیهامون روی ریل خوشبختی بیفته.خدایا شکرت به خاطر سلامتیمون به خاطر فرزندانی ک بهمون دادی و هزارتا شکر دیگه
چرا نباید خوشبختی کسی رو دید حسود نکنیم از خوشحالی دیگران شاد باشیم زندگی همه مثل هم نیست من خواهر شوهرم همه چی پدر شوهرش در اختیارش گذاشت خونه ماشین خوب و طلا و عروسی من پدر شوهرم پول پاتختی که دادن آمدن خوردن هم پس برد دوسه سال پیش مراسم ما خواهر شوهرم تقریبا باهم بود من و شوهر سختی فروان کشیدیم ولی خواهر شوهرم نه ،حتی پدر مادر همسرم برا خواهر شوهرم همه کار کردن برا ما هیچی دریغ از یه قاشق الان من باید ناراحتی حسودی کنم نه اتفاقا میگم شوهرم عرضه داره رو پا خودش وایستاده حتی گله هم نکردم از خانوادش بگم چرا بین بچه ها فرق گذاشتین
چرارباید بدبختی و اه ناله بولد بشه ولی خوشبختی نه ، بهتره بجاش تو رو خودت کار کنی حسودی نکنی 😐
الان بحث حسودی کجاش بود شما فکر کن ک همسایه یا همون خواهر خودتون یا خواهرشوهر ک ازش همه بد میگن بیاد جلوت با طلاها و خونه و زندگیش یا هرچیزی دیگه جلوت ویراژ بره در حالی ک شما نتونی مثل اون باشی.ایا شب ک همسرت اومد نمیگی منم باید اینها رو داشته باشم در حالی ک میدونی همسرت توان مالی اونا رو نداره
چرا نباید خوشبختی کسی رو دید حسود نکنیم از خوشحالی دیگران شاد باشیم زندگی همه مثل هم نیست من خواهر ش ...
عزیزم من ک همش گفتم نوش جونشون.بحث حسادت نیست شما خودتون اطلاع دارین یا شاید شنیدین خیلیها برای ب هم ریختن زندگی خیلیها حتا دست ب دامان دعا و جادو میشن.بحثم داد نزدنه.شما خواهر شوهرتو داری میبین جلوته فرق میکنه تا اینجا چون خودم دارم وضع زندگی مردم رو میبینم.الان چقدر دخترها و یا حتی زنهای مطلقه هستن حاضرن با کمترین امکانات شوهر کنن.بعد ک شوهر کردن این چیزارو میبینن و مقایسه میکنن.عزیزم بحث حسادت نیست
سلامبه نظرم حرفاتون بی انصافی هستکسی که با دیدن زندگی بقیه و مقایسه های عجیب بخواد زندگی خودشو خراب ...
عزیزم همینجا ببین ی نفر بیاد بگه بچه ها دیشب تولدم بود همسرم سرویس طلا خرید برام حالا ی نفر دیگه ک همسرش کارگره و چشمش ب دست کارفرما هست ک ایا این ماه حقوقشو بهش میده یا نه و اتفاقا اونم دیشب تولدش بوده و نتونسته چیزی براش بخره چقدر حسرت میخوره چقدر با همسرش ناراحتی میکنه