یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵
من جلوگیری داشتم . دکتر گفت یکسال اول بعداز زایمان بدن برای بارداری آماده تره . اصلا باورم نمیشه من با همین روش پیشگیری ۶سال موفق بودم . بعد الآن با وجود بچه ۸ماهه دوباره حامله شدم . تازه تنبلی تخمدانم دارم
من جلوگیری داشتم . دکتر گفت یکسال اول بعداز زایمان بدن برای بارداری آماده تره . اصلا باورم نمیشه من ...
خیلی سخته
ولی چاره چیه
یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵
الآن خوشحالی که تو اون خانواده به دنیا اومدی ؟ البته شاید مادر پدرت میخواستنتت
اون زمان که اوضاع همه خوب بوده مردم از بچه دار شدن خوشحال میشدن مثل الان نبود که آدم به خرج بچش بمونه. ولی چون تو شهر غریب زندگی میکردیم مامانم خیلی سختش بوده. داداشمم شیطون بوده زود هم از شیر گرفتتش. کلا خیلی شرایط سختی داشته ولی اگه دست تنهایی دو تا بچه پیرت میکنن