2777
2789

کاش من جای تو بودم😢

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاغلم . همین بچه اولمو مادرم نگه میداره که من بتونم برم سرکار

درسته که میگن سقط بچه گناهه ولی با این شرایط زندگی که الان داریمم بچه دار شدن گناهه. اگه شرایطشو داری که مادرت هم کمکت میکنه بچه رو نگه دار

نمیدونم بخدا . از دیروز تو شوکم . از سرکار اومدم فقط دراز کشیدمو فکر میکنم . مثه جنازه ها شدم

من بچم دوسالش بود ک دومی رو باردار شدم همین حالتهای تورو داشتم

درکت میکنم ولی زودتر از اون چیزی ک فکرشو بکنی میگذره

تازه من استراحت مطلقی هم هستم تو بارداری

تنها دور از خانواده

دیگه خودت فکن من چی کشیدم

ولی تموم شد

الآن یکی دیگه هم گفت کاش جای من بود . چی بگم بخدا . این قسمت از زندگیم دست من نبوده .

میفهمم عزیزم ولی تورو خدا ناراحت نباشه حتمان ی حکمتی بوده خدا خودش داده مطمئن باشه قدمش برات خوش یوم هست منم دعا کن🙏♥️♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من بچم دوسالش بود ک دومی رو باردار شدم همین حالتهای تورو داشتمدرکت میکنم ولی زودتر از اون چیزی ک فکر ...

سختی بارداری هست ، سختی نگهداری دوتا بچه کوچیک همزمان هست ، مسائل مالی هست ، مسئله از دس دادن شغلم هست و کلی چالش های دیگه که جلو چشمم رژه میرن

ممنون . ایشاا... هرچی به صلاحته برات پیش بیاد

فدات بشم گلم♥️💋💋