2777
2789
عنوان

شوهرم

274 بازدید | 7 پست

شوهر من ی کسب کاری داره دوستان بد همسر من شروع کرد ب این ک ی کار جدید را بندازیم

ما فکر کردیم خواهرش ک بیکاره بیاد ی مدت دوره ببینه بد اون کار جدیدو انجام بده حقوق بگیره

شوهرم اوردش نزدیک ی سال پیش خودش بش حقوق داد همه چیز اوکی

کامل خواهرش یاد گرفت ما رو اول قرار گذاشتیم حقوق خواهرش اگه کار جدید گرفت مبلغ بالای باشه اگرم نه ک معمولی امروز روز اول شروع کار جدید بود

خواهر ایشون روابط اجتماعی ضعیفی داره کارو بلده ولی روابط اجتماعی خیلی ضعیفه

شوهرم اومد گفت باید ی نفر دیگرم استخدام کنیم این تنهایی از پسش بر نمیاد بش گفتم باشه اگر اینجوریه باید حقوق خواهرتو یکم کمتر کنی تا برامون صرفه اقتصادی داشته باشع نمیشه ک مثلا ب طور مثال ما ماهی پنجا ملیون ب خواهرت بدیم ناها م بدیم

بد ی نفر دیگم بیاریم بش حقوق بدیم چون خواهر تو ضعف داره

صبول نکرد ن اینجوری نمیشه

هم ب خواهرم زیاد بذیم هم ی نفر دیگ رو هم بیاریم حالا ک درامد ما خوبه گفتم نمیشه ما چون ماهی فلان قد در میاریم

بی حساب کتاب کار کنیم که

بیرون بودیم اخرش برگش بم گفت حالا تو برو ب زندگیت برس

انقدر ناراحت شدم من سر کسب کارش کلی از پولمونو ک میتونستیم طلا بخریم که الان س برابر سود کنیم قبول کردم بزنه تو کار حالا ک کار شرو شده ب من اینو گف

حالا زنگ زده بیا بریم دفتر سر کار جدید گفتم من نمیام ب من دیگه هیچ ربطی نداره من ب زندگیم میرسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا همشون همینن تا وقتی ندارن و ضعف مالی و کاری دارن مظلوم هستن و دورت و میگیرن بعد به جایگاهی مالی یا سمتی میرسن برا اولین کسی که قیافه میگیرن خانمشون هست

حالا اولش بزار یکم پا بگیره شخصیتش رو میبینی