2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صبح ۱۸ و ۵۰ بود

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

طلا آنقدر رفته بالا که هرچی هم بیاد پایین حالا حالا ها بالاست

حق گفتی

از ۸ رسیدبم ۲۱. کسی نمیگه۱۳تومن گرون شد همه میگن واااییی ۲ ۳ تومن ارزون شد

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

از هیچی کم میکنن ک ذوق کنیم الان؟ طلا کمتر ۱۰ هم بشه ذوق نداره ک البته نمیشع هیچوقت

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

امروز به ۲۲ونیم رسیده بوده؟

قبلا

قیمت طلا، حبابهیدفه میره بالا، یکدفعه هم میریزه

کجا میریزه از تابستون فقط میره بالا سرکش

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔