2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برسه به زیر 10 میشه کاهش وگرنه هفته پیش 16بود

اسم خودتون حنانه هست؟؟

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

نه

اسم دخترم حنانه هست گفتم بدونم شخصیت شما هم عین دخترمه😂😅

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

نه دوسش دارم اسم قشنگیهخدا حفظش کنه گل دخترت رو

عزیزی ❤️❤️

طلای جهانی اومده پایین واسه همین بعدم موقته تو این خراب شده هرچی رفت بالا شاید دو سه تومن هم بیاد پایین ولی باز بالاتر میره

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 
حق گفتیاز ۸ رسیدبم ۲۱. کسی نمیگه۱۳تومن گرون شد همه میگن واااییی ۲ ۳ تومن ارزون شد

والا همون ۸هم خیلی زیاد بود دو سال پیش طلا رو دو تومن بود میگفتیم وای چقدر گرون شده

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

کجا میریزه از تابستون فقط میره بالا سرکش

منظورم همین چنروز پیش بود گلم

اینکه ۲۰ تومن شد یدفه ریزش کرد ۱۸ شد.

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

والا همون ۸هم خیلی زیاد بود دو سال پیش طلا رو دو تومن بود میگفتیم وای چقدر گرون شده

اخه ی مدت روی ۷و ۸خوب توقع کرده بود فک کنم اواخر تابستون من ۱۳۵ تومن داشتم. دست دست کردم الان پولم موند و انگیزه ای برا خرید ندارم چون چیزی ام نمیدن