2777
2789

شیاف میتونی بذاری

کیسه آب گرم یا حوله گرم شده با اتو

دمنوش بابونه

اینجا ستاره ها همه خاموشند اینجا فرشته ها همه گریبانند اینجا شکوفه های گل مریم بی قدرتر زد خار بیابانند اینجا نشسته بر سر هر راهی دیو دروغ و ننگ و ریاکاری در آسمان تیره نمی بینم نوری ز صبح روشن بیداری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اینجوریم هر کار کنم خوب نمیشم هرچی بخورمم خوب نمیشم

هر ماااه میرم یه سرم که توش کلی آمپول مسکن تقویتی میریزن میزنم یکم بهتر میشم بعدش با شیاف و قرص روزای دیگه رو میگذرونم

یبار یه نفر درد شدید داشت من براش شربت آبلیمو درست کردم دادمش خورد و خوب شد

ولی خودم قبلا اینجوری بودم فورا چایی میخورم چون چایی معدت رو سریع گرم میکنه و درد از بین میره یا خیلی کم میشه

یه چیزیم بگم از این به بعد رعایت کن تا معده درد نگیری من خودم رعایت میکنم

اونم اینه که چند روز قبل از پریود غذاهای با طبع سرد نخورد مثل لبنیات و میوه های طبع سرد و هرچیزی که میدونی طبعش سرده

نخور

در عوض غذاهای با طبع گرم بخور

به این سایتای آبکی هم توحه نکن که میاد میگه دارچین سرده در حالی که گرمه😂 تو یه سایتی همه گرمیا رو سرد و همه ی سردیها رو گرم معرفی کرده بود دلم میخاس اتیشش بزنم🤭😂

و در دوران پریود هم اینا رو نخور همین سردیجات رو میگم حداقل دوروز اول نخور ،

و اینکه در دوران پریوداصلا نباید میوه بخوری هیچ میوهایی.

امیدوارم بهت کمکی کرده باشم هرچند کوچک

یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم 

فعلا برو یه ایبروبرفن بخور یا ژولوفن تا دردت تموم بشه بعد اون روال کاری که گفتم زین پس رعایت کن

یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم 
تنبلی تخمدان داری حتما

با عرض معذرت فک نکم ربطی داشته باشه این به خاطر سردی رحم هس بس که هر چی میخوریم طبع سرد داره و اعضای داخلی بدن رو سرد میکنه و درد ایجاد میشه