2777
2789
عنوان

زن داداشم زنگ زد

1264 بازدید | 68 پست

بچه ها منو داداشم کارمون تهرانه من دانشجوم اونم کارمنده حالا زن گرفته اون شهرستانه من چندین بار زنگ زدم به زنش قربون صدقش رفتم و اینابعد داداشم ۲ ساله من تهرانم تا حالا یه سر بهم نزده اصلا هم به دیدنم نیومده یا ۲۰۰ تومن برام نزده تو زندگیش با اینکه وضعش خوبه حدودا ماهل ۷۰ اینا میگیره فقط وقتی کارش گیر میکنه زنگ میزنه قربون صدقم میره

زنش اومده بود تهران برا خرید عقد ۵ ۶ روز تهران بودند حتی یه زنگ نزدن که توهم بیا ببینیمت یا بیا خونمون تو هم یشب مثلا خواهر بزرگی و فلان

حتی ما رسم داریم داداش واسه خواهرش واسه مراسم یه لباس میخره حتی تعارفم نزد

الان زنش زنگ زده وایییی ابجی برام فلان چیزو از تهران بخر بیار بزارم تو وسایلم

واقعا ناراحت شدم

نباید میشدم یا چی خیلییی دلم گرفته کسی بهم احترام نمیزاره جلو نامزدم خیلی کوچیکم کردن با بی اعتنایی هاشون

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس می کنم زیادی توقع داری 🙄

من یه داداش دارم نه من از اون توقع یه هل پوک دارم نه اون از من ... زندگیا جداست

نازنین ممدا و اوا خواهرای سایت که تو سایت زنونه با تم صورتی پرسه می زنید ... خدا شاهده درخواست ببینم با خاک یکسانتون می کنم ...

سخت نگیر نخواسته مزاحمت شه

واقعا دلم گرفته اینقد گریه کردم که نامزدم بیاد بگه اشکال نداره خودم هستم نیازی به داداشت نداری

احساس می کنم زیادی توقع داری 🙄 من یه داداش دارم نه من از اون توقع یه هل پوک دارم نه اون از من ... ز ...

خب آدم از خواهر برادر انتظار مهربانی و محبت نداشته باشه از کی داشته باشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دقیقا مسئله همینه

بعد رفته به زنش گفته من واسه خواهرم پول میزنم هر هفته وسیله میخرم

وقتی برادرم بهم از اولم هیچ حسی نداشت و نداره و مرده و زنده من براش مهم نیست منم نه توقعی دارم نه زنش و خودش توقعی داشته باشند 😄😉

نازنین ممدا و اوا خواهرای سایت که تو سایت زنونه با تم صورتی پرسه می زنید ... خدا شاهده درخواست ببینم با خاک یکسانتون می کنم ...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792