2777
2789
عنوان

دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 50 پست
دیشب بهش گفتم هروقت فک کردی ادامه رابطه جالب نیست بگو رک نمیخام باهات باشم ن ک خیانت کنی و دروغ بگیگ ...

به نظر میاد کشفت کرده و دیگه کنجکاوی اوایل رو نداره. همین که تونست توجهتو جلب کنه واسش کافیه. الانم هرچی دنبالش کنی کمکم شروع میکنه به ناز کردن. بی تفاوت باش. و سعی کن تو تموم کننده ی مکالمات باشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصن ۲ هفته کامل شد اخه که تموم شه:)نکنه من اخلاقام خوب نیست

هیچ وقت اول خودتو نقد نکن ، ببین اون چشه که رفتاراش عوض شده

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

فقط من موندم و اون نگاهی که دیگه بعدا نمیتونم تو دانشگاه بهش بندازم:) فک کن تا اخر دانشگاه همش میبین ...

نه عزیزم اتفاقا سعی کن ریلکس باشی و اعتماد بنفس داشته باشی. ولی سعی کن اونیکه ناز میکنه شما باشی نه اون. اون جمله ای که بهش گفتی یه جورایی انگار شما سردیشو حس کردی و حس میکنه افتادی دنبالش ینی واست مهم شده. هیچ وقت درباره اینکه سرد شده و این حرفا باهاش حرف نزن. اگه دیدی حس خوب بهت نمیده و یه مدت گذشته و دیگه همینجوری مونده، رهاش کن. کسی که به این زودی تغییر رفتار میده به درد رفاقت عادی هم نمیخوره

اصن ۲ هفته کامل شد اخه که تموم شه:)نکنه من اخلاقام خوب نیست

تمومش کن اون هوله از من ترم بالایی بهت نصیحت پسرای دانشگاه ارزش رل زدن ندارن

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

من ک میدونستم یکی از بچهای دانشگاس کاشکی از اول این کارو نمیکردم اشتباه کردم

طبق تجربه دوستام میگم دیدم ترمای پایین رل زدن هم اسمشون تو دانشگاه دراومد هم رابطشون ب جدایی کشید اصلا نگران نباش خودت پیشی بگیر کات کن

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️