sogand_orginall مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 1237 عنوان دوس پسرم 396 بازدید | 50 پست چند روزه سرد شده و اینکه توجهی که اوایل میکرد رونمیکنهامار نمیده دیگه قربونت برم قربونت برم نمیکنهوچند وقت پیش هرموقع میخابیدم اونم میخابید ولی الان ۳ ۴ شبه تا ۴ صبح بیداره اخرم میگه خابم نبرد و داشتم اهنگ گوش میدادم و فلان دیروز | 12:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogand_orginall مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 1237 ۴۰ روزه حرف میزنیم ۲هفتهست رل زدیمیکی از بچهای دانشگامونه
ملکه__اقیانوس138 عضویت: 1404/03/17 تعداد پست: 4411 چند وقته باهمید؟تو فکر جداییه انگار دلش پیش یکی دیگه گیره یا به یکی از خواسته هایش مثل رابطه جنسی نه گفتی کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲
sogand_orginall مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 1237 چند وقته با همین؟ ۲ هفته رلیمی ۴۰ روزیم حرف زدیم
یکییییییییییی عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 679 ۴۰ روزه حرف میزنیم ۲هفتهست رل زدیمیکی از بچهای دانشگامونه هوه کلا دو هفته؟بیخیالش شو بخوای باهاش بمونی خیلی اذیت میشی
زرینتاج2 عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 2979 اخراشه دیگه ! دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
bi_khial عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 5698 دوستی های بی هدف همینجوریه دیر یا زود داره ولی این چیزایی که گفتی سوخت و سوز نداره و ۹۵ درصد همینه.
sogand_orginall مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 1237 چند وقته باهمید؟تو فکر جداییه انگار دلش پیش یکی دیگه گیره یا به یکی از خواسته هایش مثل رابطه جنسی نه ... دیشب بهش گفتم هروقت فک کردی ادامه رابطه جالب نیست بگو رک نمیخام باهات باشم ن ک خیانت کنی و دروغ بگیگفت باشه همچنینن رابطه جنسیو باهاش طی کردم ک من اوکی نیستم اونم گفته اوکی
sogand_orginall مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 1237 دوستی های بی هدف همینجوریه دیر یا زود داره ولی این چیزایی که گفتی سوخت و سوز نداره و ۹۵ درصد همینه. فقط من موندم و اون نگاهی که دیگه بعدا نمیتونم تو دانشگاه بهش بندازم:) فک کن تا اخر دانشگاه همش میبینمش وای خدایا من ۶ ترم دیگه دارم
sogand_orginall مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 1237 اخراشه دیگه ! اصن ۲ هفته کامل شد اخه که تموم شه:)نکنه من اخلاقام خوب نیست