2777
2789
عنوان

دوس پسرم

396 بازدید | 50 پست

چند روزه سرد شده و اینکه توجهی که اوایل میکرد رونمیکنه

امار نمیده دیگه قربونت برم قربونت برم نمیکنه

وچند وقت پیش هرموقع میخابیدم اونم میخابید ولی الان ۳ ۴ شبه تا ۴ صبح بیداره اخرم میگه خابم نبرد و داشتم اهنگ گوش میدادم و فلان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته باهمید؟

تو فکر جداییه انگار دلش پیش یکی دیگه گیره یا به یکی از خواسته هایش مثل رابطه جنسی نه گفتی

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

اخراشه دیگه !

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

چند وقته باهمید؟تو فکر جداییه انگار دلش پیش یکی دیگه گیره یا به یکی از خواسته هایش مثل رابطه جنسی نه ...

دیشب بهش گفتم هروقت فک کردی ادامه رابطه جالب نیست بگو رک نمیخام باهات باشم ن ک خیانت کنی و دروغ بگی

گفت باشه همچنین

ن رابطه جنسیو باهاش طی کردم ک من اوکی نیستم اونم گفته اوکی

دوستی های بی هدف همینجوریه دیر یا زود داره ولی این چیزایی که گفتی سوخت و سوز نداره و ۹۵ درصد همینه.

فقط من موندم و اون نگاهی که دیگه بعدا نمیتونم تو دانشگاه بهش بندازم:) فک کن تا اخر دانشگاه همش میبینمش وای خدایا من ۶ ترم دیگه دارم