2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی ۲۸ سالمه دیگه این جوشها چیه

ژل دیفرین اصل باید بخرین(اصلللل)هرشب روی پوست تمیز بزنید اندازه ی به نخود برداریم و به کل صورت پخش کنید هرشب استفاده کنید صبح با ژل شستشوی صورت سراوری مدل چرب بشورین صورت رو بعداز یکماه جوشی باقی نمیمونه البته باید۶ماه برای تثبیت ادامه بدی!این ژل دیفرین علاوه بر اینکه گوش هارو از بین میبره منافذ باز پوست رو میبنده و پوست برق میزنه

از ضدآفتاب های گرووون و بی رنگ استفاده کن مخصوص پوست چرب و روبالشتی ساتن استفاده کن جوش هات رو اصلا دست نزن!

بهت قول میدم خوب مبشی

منو قضاوت نکن چون زمان علیه تو قیام میکنه.ناخوداگاهت مرا حس میکند درست زمانی که تنها کنارم ایستاده ای انگار باد یخ به وجودت میخورد احساس ترس و پوچی عمیقی میکنی حقیقت وجودت را میتوانم ببینم در آن لحظه،سعی میکنی با چیدن کلمات کنار هم این سکوت وحشتناک را بشکنی اما نمیتوانی!آنچه که نباید میشد دیگر شده!من در وجودت رخنه کرده ام،من خود تاریکی نیستم،من وضعیتی هستم که تاریکی از آن زاده شده،بی روح،بی دما،بی ترحم.اگر تا اینجا بودی پس باید بگم من به تا روت مسلطم البته ادعایی در این زمینه ندارم و هرگز هیچ هزینه ای در قبالش نمیگیرم اما اگر حالت بد بود منو تگ کن برات انجام میدم

دوستان تهران دکتر پوست که واقعا کارش عالی باشه سراغ دارید؟

من پشت لبم لک های قهوه ای انداخته حدود دو سالی میشه، جدیدا سه ماه پشت هم رفتم دکتر پماد داد ولی تاثیری نداشت

دیگه اعتماد بنفسم کامل داره از بین میره

لک هام جوریه انگاری پشت لبم مو دارم در حالی که اصلا مو ندارم

تورو خدا دکتر خوب سراغ دارید دریغ نکنید ازم

ممنونم که گفتی

بخدا نتیجه میگیری درسته محصولات گرونی هستن اما تنها چیزی که خوبت میکنه همینه

اگه استفاده کردی و نشد بیا فحشم بدع

منو قضاوت نکن چون زمان علیه تو قیام میکنه.ناخوداگاهت مرا حس میکند درست زمانی که تنها کنارم ایستاده ای انگار باد یخ به وجودت میخورد احساس ترس و پوچی عمیقی میکنی حقیقت وجودت را میتوانم ببینم در آن لحظه،سعی میکنی با چیدن کلمات کنار هم این سکوت وحشتناک را بشکنی اما نمیتوانی!آنچه که نباید میشد دیگر شده!من در وجودت رخنه کرده ام،من خود تاریکی نیستم،من وضعیتی هستم که تاریکی از آن زاده شده،بی روح،بی دما،بی ترحم.اگر تا اینجا بودی پس باید بگم من به تا روت مسلطم البته ادعایی در این زمینه ندارم و هرگز هیچ هزینه ای در قبالش نمیگیرم اما اگر حالت بد بود منو تگ کن برات انجام میدم

تو بارداری میشه این کارهارو کرد؟؟

نمیدونم عزیزم یخدا

شبیه منی

من چرک خشک کن میخورم هیچ مشکل کبدی هورمونی ندارم

دکتر هم ۷ تا رفتم فقط یک میلیون پول دارو هاش میشد

اصلا اثر نمیکنه از خونی و چرکی میشد اگزما

استرس غذای چرب و تند بدترش میکنه

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.