2777
2789

میدونم چیکار باید کنی اما چون میدونم انجامش نمیدی نمیگم😂

منو قضاوت نکن چون زمان علیه تو قیام میکنه.ناخوداگاهت مرا حس میکند درست زمانی که تنها کنارم ایستاده ای انگار باد یخ به وجودت میخورد احساس ترس و پوچی عمیقی میکنی حقیقت وجودت را میتوانم ببینم در آن لحظه،سعی میکنی با چیدن کلمات کنار هم این سکوت وحشتناک را بشکنی اما نمیتوانی!آنچه که نباید میشد دیگر شده!من در وجودت رخنه کرده ام،من خود تاریکی نیستم،من وضعیتی هستم که تاریکی از آن زاده شده،بی روح،بی دما،بی ترحم.اگر تا اینجا بودی پس باید بگم من به تا روت مسلطم البته ادعایی در این زمینه ندارم و هرگز هیچ هزینه ای در قبالش نمیگیرم اما اگر حالت بد بود منو تگ کن برات انجام میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تغذیه خیلییییی مهمه من بعد اصلاح تغذیه دیگه خیلی کم جوش میزنم اینم بگم ورزش با تعریق هم خیلی به جوش ...

تغذیه م معموله فسفودی اصلا نمیخورم شاید چندماه یبار

ولی ورزش ندارم

نمیدونم ازمایشا چرت شدن یا چی

منم دیروز دکتر بودم جای صاف تو صورتم نیست ازمایشم نرمال هرچند هوش مصنوعی گفت پروژسترونت بالاست که باعث جوش میشه(ازمایشمو تفسیر کرده بود) ولی دکتر گفت نه نرماله:||||

بهار میاد دوباره بازم تورو میارن ..

بگو ببینم چیه

ژل دیفرین اصل باید بخرین(اصلللل)هرشب روی پوست تمیز بزنید اندازه ی به نخود برداریم و به کل صورت پخش کنید هرشب استفاده کنید صبح با ژل شستشوی صورت سراوری مدل چرب بشورین صورت رو بعداز یکماه جوشی باقی نمیمونه البته باید۶ماه برای تثبیت ادامه بدی!این ژل دیفرین علاوه بر اینکه گوش هارو از بین میبره منافذ باز پوست رو میبنده و پوست برق میزنه

از ضدآفتاب های گرووون و بی رنگ استفاده کن مخصوص پوست چرب و روبالشتی ساتن استفاده کن جوش هات رو اصلا دست نزن!

بهت قول میدم خوب مبشی

منو قضاوت نکن چون زمان علیه تو قیام میکنه.ناخوداگاهت مرا حس میکند درست زمانی که تنها کنارم ایستاده ای انگار باد یخ به وجودت میخورد احساس ترس و پوچی عمیقی میکنی حقیقت وجودت را میتوانم ببینم در آن لحظه،سعی میکنی با چیدن کلمات کنار هم این سکوت وحشتناک را بشکنی اما نمیتوانی!آنچه که نباید میشد دیگر شده!من در وجودت رخنه کرده ام،من خود تاریکی نیستم،من وضعیتی هستم که تاریکی از آن زاده شده،بی روح،بی دما،بی ترحم.اگر تا اینجا بودی پس باید بگم من به تا روت مسلطم البته ادعایی در این زمینه ندارم و هرگز هیچ هزینه ای در قبالش نمیگیرم اما اگر حالت بد بود منو تگ کن برات انجام میدم

من همش مصنوعی ندارم کاش بزنم ببینم چی میگه

بفرست برات بزنم