2777
2789
عنوان

قلدری در مدرسه

397 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها ما تو مدرسه موپ یک دختر دیکتاتوری و قلدر داریم که لاتهوقلدری میکنه و بالات بازی و انگولک بازیاش منو آزار میده همیشه تو مدرسه اازرم میده ازش بیزارم وله خاطر همون های مدرسه نمیرم

شما ایده یا راهکاری برای مقابله با همچنین شخص فرومایه ودونماییه دارین?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو ببر حسابشو برسمتو روش وایسا حتی اگه کتک خوردیاگه کتک خوردی ۱۰ برابر تلاش کن که بزنیشجلو ادم قلدر ...

نه نمیشه قبلا زدمش وقتی میزنمش دیگه از مدرسه بیزار میشم و تو درس و مدرسه م اختلال ایجاد میشه

تو همچبن انگلی تو مدرسان دارین؟

نه نمیشه قبلا زدمش وقتی میزنمش دیگه از مدرسه بیزار میشم و تو درس و مدرسه م اختلال ایجاد میشه تو همچب ...

من امسال فارق التحصیل شدم ولی کم نداشتیمم ادم بیخود تنها راهشم همیشه دعوا بود و فاصله گرفتن سر چی بهت زور میگه

من امسال فارق التحصیل شدم ولی کم نداشتیمم ادم بیخود تنها راهشم همیشه دعوا بود و فاصله گرفتن سر چی به ...

همه چی! لاشی از خانواده دون مایه وفورمایستچندبارم باهاش تومدرسه گلاویز شدم و کتک کاری کردیم وزدمشچندبارم سرراه نگاهم داشته و گفته بگو گوه خوردم منم برای اینکه سرشو کم کنم گفتم خلاصه خیلی ایکبیریووقیحه

دوست دارم سر به تنش نباشه در افتادن باهاش کاملا بیهودست چون اون لات و بیش فعاله واکه باهاش دوباره در بیفتم نمیذاره مثل پاییز درس بخوانم و مایه ایجاد بسیاری از مشکلات میشه حرفهای مدیر ومعلم هم بی فایدست الان بهتر شده ولی پاش بیفته از قلدری و آزار ولایت دست نمیکشه جنده!

نه نمیشه قبلا زدمش وقتی میزنمش دیگه از مدرسه بیزار میشم و تو درس و مدرسه م اختلال ایجاد میشه تو همچب ...

یه اکیپ دوستی درست کن کسی جرات نکنه اذیتت کنه

من به دخترم یاد دادم الان اکیپ داره خودش لیدر شده کلاس چهارم تازه اومده این مدرسه جثه درشت نداره ولی سرزبون داره اول خیلی اذیتش کردن ماهم رفتیم مدرسه آخرش دیگه اکیپ جمع کرد درست شد من بهش یاددادم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792