2777
2789
عنوان

نینیار

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 39 پست

حوصله جوابای الکیتون رو ندارم خانمای مثلا مذهبی

من یه تار موهامم بیرون نمیزارم ولی اصلا حرفم نمیاد باشماها چون از دینداری فقط شعار دادنشو یاد گرفتید

لطفا ریپلای نکنید افکار من مث شماها نیست

دین یه امر قلبی هست نه زبونیه و نه اجباری

جوابتون رو دادم: ما متعادل ها ازتون نمیگذریم چون آبروی ما رو هم بردید با شعارهای توخالیتون

والسلام

ما که میدونیم چرا قفل میکنی حالا به خودت فشار نیار برو ساندیستو بخور

تاپیکهاش همه مذهبیه چه ارتباطی به ساندیس داشت😂

خوشم میاد همه چی رو هر چیزی ربط میدید!

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حوصله جوابای الکیتون رو ندارم خانمای مثلا مذهبیمن یه تار موهامم بیرون نمیزارم ولی اصلا حرفم نمیاد با ...

باشه خداحافظ 👋

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا

تاپیک بزن و باعث توهین بشو حواست باشه امثال من ازت نمیگذریم چون همراه با وجهه خودتون ؛ وجهه ما متعاد ...

اینجوری ک شما میگی ما نباید از عقایدمون حرف بزنیم تا خدای نکرده به کسی بر نخوره؟

💚الحمدلله کما هو اهله💚

تاپیکهاش همه مذهبیه چه ارتباطی به ساندیس داشت😂خوشم میاد همه چی رو هر چیزی ربط میدید!

من اصلا تاپیک های این خانم رو ندیدم از رو پروفش معلومه هم ساندیس خوره هم ... مردم

𔓘^^

من اصلا تاپیک های این خانم رو ندیدم از رو پروفش معلومه هم ساندیس خوره هم ... مردم

باشه

اینجوری ک شما میگی ما نباید از عقایدمون حرف بزنیم تا خدای نکرده به کسی بر نخوره؟

آره دیگه باید خفه خون بگیریم بریم توی حاشیه تا مبادا به یکی فشار بیاد!