2777
2789
عنوان

نینیار

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 39 پست
پس هی تاپیک بزنین و باعث توهین ب ائمه بشید نمیدونی همینم گناهه اینکه باعث بشی بهشون توهین بشه؟

تا ۱۱ صفحه کسی توهین نکرد همه داشتن از خواباشون میگفتن که طبق معمول مرفهین بی درد اومدن فحش و فحش کاری و فرهنگ نداشته خودشون نشون دادن به جای اینکه اونا تعلیق شن تاپیک میترکونن همیشه به امامان توهین شده لطفا توجیه نیار

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربرای ب اصطلاح مذهبی هم انگار تنشون میخاره باعث توهین ب دین و ائمه بشن دائم درحال تاپیک زدن هستن ا ...

عزیزم یک حرفا میزنیدا!

جای این که کسایی که توهین میکنند اصلاح کنن رفتارشون رو مسئله رو پاک کنیم؟!

دلیل نمیشه که! هر کی حالش خراب بود بیاد به ائمه فحش و ناسزا بده و ما هم بگیم "طفلی حق داره! اوضاع سخته"!!!

پس منم میرم آدم میکشم و به همه فحش میدم، اوضاع سخته دیگه.

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا

پس هی تاپیک بزنین و باعث توهین ب ائمه بشید نمیدونی همینم گناهه اینکه باعث بشی بهشون توهین بشه؟

به شما چه ربطی داره این جماعت رو باید خود نینی سایت ادب کنه اسم از امام نیاریم که چند تا وحشی توهین میکنن؟

کاربرای ب اصطلاح مذهبی هم انگار تنشون میخاره باعث توهین ب دین و ائمه بشن دائم درحال تاپیک زدن هستن ا ...

عزیزم این چه ادبیاتیه اگر در این تاپیکا خضور داشتی ختما میفهمیدی با نهایت ادب پست میزارن منم صرفا خوابم رو تعریف کردم اینهمه ناراحتی نداره

💚الحمدلله کما هو اهله💚

منم دیدم هیچ توهینی نبود

فکر میکنه ما از کسی میترسیم والا همین الان بیان سرمونم ببرن نمیترسیم و عقایدمونم مثل اینها نمیشه

تا ۱۱ صفحه کسی توهین نکرد همه داشتن از خواباشون میگفتن که طبق معمول مرفهین بی درد اومدن فحش و فحش کا ...

تاپیک بزن و باعث توهین بشو

حواست باشه امثال من ازت نمیگذریم چون همراه با وجهه خودتون ؛ وجهه ما متعادل ها رو هم خراب کردین

اینقد آبروی دین بردید ک ما نمیدونیم جواب مردم چی بدیم و همش باید درحال توجیه دین باشیم چون با اسم دین ما رو هم خراب کردین

خب نیان توهین نکنن اونایی که مرتب دم از انسانیت و احترام به عقاید میزنن ، واقعا اگه دغدغه ت اهانت نشدن به ائمه هست چرا از اون کاربرای دورو انتقاد نمیکنی ؟

نمیشه که هیچکس اسمی از ائمه نیاره که چی یه مشت خشکه مغز بی دین بدو بدو میان بهشون توهین میکنن

افسار اونا باید بسته شه نه که ائمه رو وارد مارپیچ سکوت کنیم

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

تاپیک بزن و باعث توهین بشو حواست باشه امثال من ازت نمیگذریم چون همراه با وجهه خودتون ؛ وجهه ما متعاد ...

تموم کن تو مذهبی نیستی هیچ مذهبی این حرفا رو نمیزنه مام از کسی نمیترسیم بهتره امثال شما فحش دادن کنار بذارید و رو ادبتون کار کنید و از ی خواب نترسید و تهمت تموم کنید چون ما از کسی نمیترسیم