2777
2789
عنوان

😭 لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 27 پست
چه دعایی. قبلا هم یه دعای قرآنی براش گرفتم ولی تاثیری نداشت.

من دقیق نمیدونم. پیش دعانویس بری خودش میدونه

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

دو تا راه داری

یا وایسی دقیقا عین خودش بش بپری و اگ کتک زد پسش بزنی

حتی بندازیش از خونه بیرون زور بگی بش که خالیش بشه

یا هم که منطقی باهاش حرف بزنی

بش بگی همونجور ک اون بیزون درگیره تو هم داخل خونه درگیری

صبح تا طهر اشپزی و نظافت و کل کارای خونه

و هصرم کار کرذن با بچه ها

و اگ بخواد برا همین درسشون معلم بگیره

میدونه چقد هزینه ش هست

و شما چند روزه فقط دارید تلاش میگنید درکش کنید

و دلیل نمیشه اون بخواد روحیه بچه ها رو خراب کنه

اگ ادم نشد خانوادشم خبر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با آدمی که خستگی تو نمی بینه و درکت نمی کنه کل کل نکن جانم. اون که درک اینو نداره تو داری با د ...

همیشه به خاطر بچه هام سکوت کردم.

این بار هم سکوت کردم که دیشب اون حرکت پرت کردن جای دخترم و خودم از اتاق رو انجام داد و من باز هم سکوت کردم😞

متاسفانه ما زنها همیشه به خاطر بچه ها مون یا نبود پشتوانه مالی باید کوتاه بیاییم ،حتما دلش از جای دیگه پر بوده ،شوهر منم خیلی بد اخلاقه ،برای برادرش هر جا میرن خواستگاری طرف دختر میگن شنیدیم برادراش بد اخلاقن، ولی من باهاش میسازم

همیشه به خاطر بچه هام سکوت کردم.این بار هم سکوت کردم که دیشب اون حرکت پرت کردن جای دخترم و خودم از ا ...

اشکال نداره جانم .بعضی از مردها واقعا ظالم هستن .اون دنبال شرر تو کوتاه بیا .باهاش کمی حرف بزن .عیبی نداره

عزیزم،قربونت بشم این روزها بخاطر گرونی و مشکلات زندگی اکثر مردها عصبی هستن ،درسته حرف شوهرت خیلی بد بود ولی تا وضع از این بدتر نشده بهتره از یه مشاور کمک بگیری یا زنگ بزن مشاوره تلفنی ۱۴۸۰

دو تا راه داری یا وایسی دقیقا عین خودش بش بپری و اگ کتک زد پسش بزنی حتی بندازیش از خونه بیرون زور ب ...

اون همینو میخواد که من باهاش صحبت کنم و هوچی بازی در بیارم تا اونم با بلند تر کردن صداش و جوابهای بدون منطق و مغلطه کردن منو مثلا شکست بده.

عاشق اینه که خودش تو حرف زدن برنده بشه.

و از این که من سکوت کردم در عذابه چون نمیتونه خودش رو اثبات کنه.

حرف زدن با خانواده اش بی فایده اس چون اون خودش خانواده اش رو درس میده و همه ازش حساب میبرن.

متاسفانه ما زنها همیشه به خاطر بچه ها مون یا نبود پشتوانه مالی باید کوتاه بیاییم ،حتما دلش از جای دی ...

سر مسائل کاری خیلی درگیره من همیشه درکش کردم.

اما شنیدن این حرف پرت کردن از خونه واقعا برآن سنگینه و نمیتونم رابطم رو باهاش عادی کنم والبته که اصلا قصد عذرخواهی نداره

شما سه تا بچه کوچیک تو خونه داری خستگی هست گرونی و اعصاب خوردی هست .درس و مشق بچه ها و هزارتا مسئ ...

خیلی سعی میکنم اما آیا فقط تلاش من کافیه؟

اوضاع اقتصادی خرابه واسه همه هست منم قبول دارم.

اما باید با این حرفش چه کنم ؟

بنظرم هیچ راهی فایده نداره جز بیخیالی

یعنی اجازه بدم هر کاری خواست بکنه مثل پرت کردن وسایلم از تو اتاق ؟

اجازه بدم همینطوری پیش بره و روزی برسه که وسایلم رو بریزه تو کوچه؟

اگه بی خیال بشم و کاری نکنم از رفتارش پشیمون میشه؟ و تکرارش نکنه

خیلی سعی میکنم اما آیا فقط تلاش من کافیه؟اوضاع اقتصادی خرابه واسه همه هست منم قبول دارم.اما باید با ...

کارش مسلما خیلی زشت بوده ..ولی خب چه کاری از دست تو برمیاد ؟نهایت اینه که فعلا محل بهش نزاری و بعد توی یه فرصت مناسب بهش بگو این بچه ،دختر تو هست که باید همیشه پشتش مثل کوه باشی نه اینکه به فرض به خاطر اشتباه من اون رو از اتاق بیرون کنی .. یا یه همچین مطلبی با این محتوا که به خاطر کسی نباید بچه هات رو طرد کنی .