2777
2789
عنوان

خدایا

69 بازدید | 9 پست

ولی مقصر نبودم میون اینهمه اتفاق چرا یکیش مثبت نشد چرا به اینجا رسوندیش... کاش آدم بودیو درک میکردی ازین رفتن حتی کوچکترین دلخوشیا یعنی چی! کاش میفهمیدی خیلی چیزا نامردیه خیلی اتفاقا چقدر بی عدالتیه کاش نه از دور که از همین نزدیک تو وجود یه آدم میفهمیدی معنای درد رو معنای دویدن و نرسیدن رو کاش میفهمیدی چه بی عدالتی عجیبی تو دنیات حاکمه یا بعضی آدما چقدر نامرد بودن (گفت تو رفیقمی!)خودمونیم چقدرررررر دنیای بدی ساختیا اونقدر که صد تا کتابم از منفیاش بنویسی بازم کمه...

ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...

دنیا ادم ها میسازن نه خدا

ماها تک تکمون با اعمال ورفتارمون میسازیمش

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا ادم ها میسازن نه خداماها تک تکمون با اعمال ورفتارمون میسازیمش

آدمای دنیا رو هم ک اون ساخته . خدایا چه آدمای مضخرفی ساختی ک دنیا رو اینجور ساختن

آدمای دنیا رو هم ک اون ساخته . خدایا چه آدمای مضخرفی ساختی ک دنیا رو اینجور ساختن

قدرت عقل وانتخاب داده، تفاوت انسان وحیوان دراین

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

قدرت عقل وانتخاب داده، تفاوت انسان وحیوان دراین

امروزه خیلی از انسانها با حیوان فرقی ندارن چ بسا پست ترن

ما فقط یه بار به دنیا میایم مگه چی میخوایم از دنیای به این بزرگیش ،قطره ای تو اقیانوسیم

بله واقعا مگه چقد جا رو گرفتیم تو دنیای درحال گسترش یا چقدر زندگی میکنیم تو این زمان بینهایت اما بازم باید خیلی از حسرتا بمونه

امروزه خیلی از انسانها با حیوان فرقی ندارن چ بسا پست ترن

دیگه این ربطی به خدا نداره