ولی مقصر نبودم میون اینهمه اتفاق چرا یکیش مثبت نشد چرا به اینجا رسوندیش... کاش آدم بودیو درک میکردی ازین رفتن حتی کوچکترین دلخوشیا یعنی چی! کاش میفهمیدی خیلی چیزا نامردیه خیلی اتفاقا چقدر بی عدالتیه کاش نه از دور که از همین نزدیک تو وجود یه آدم میفهمیدی معنای درد رو معنای دویدن و نرسیدن رو کاش میفهمیدی چه بی عدالتی عجیبی تو دنیات حاکمه یا بعضی آدما چقدر نامرد بودن (گفت تو رفیقمی!)خودمونیم چقدرررررر دنیای بدی ساختیا اونقدر که صد تا کتابم از منفیاش بنویسی بازم کمه...
ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
آدمای دنیا رو هم ک اون ساخته . خدایا چه آدمای مضخرفی ساختی ک دنیا رو اینجور ساختن
قدرت عقل وانتخاب داده، تفاوت انسان وحیوان دراین
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
امروزه خیلی از انسانها با حیوان فرقی ندارن چ بسا پست ترن
دیگه این ربطی به خدا نداره