2777
2789
عنوان

کیا مهریه گرفتن

108 بازدید | 11 پست

شوهرم نمیزارم به خودم برسم همه طلاهامم به زور ازم گرفت. خیلی کتک کاری و فحاشی کردهای اذیتم می کنه..خانوادش خیلی سلیطه آن...همه چی ام زد به اسم خواهرش...دوستم میگه از خدا بخواه بهت بده وجدا شو...جون تو بردار و برو...بچه هاتم خدا بزرگه..بسپار به خدا

اگه ادم درستی نی اول نرو برا طلاق

بذار مهریه رو ببین شاید درست شد ادم شد چون بچه داری

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میگه مهریه تو ببخش برو بچه هاتم بده

بگو بفرررررما

چیز دیگه نمیخواد حضرت اقا

چه رویی داره والا

پس همون بذار اجرا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

شوهرم میگه مهریه تو ببخش برو بچه هاتم بده

نمیتونه زورکی بچه ها رو بگیره

مهریه هم نبخش

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
بزارم اجرا که چی...وقتی چیزی به اسمش نیست

میگم شاید به خودش بیاد ادم شه

بزرگتری کسی رو بگو باهاش حرف بزنن

دو تا بچه داری اره

همون خواهرشوهره رو ببین برو باهاش حرف بزن

بگو من ساختم من نخوردم نگشتم به اسم شما زده زندگیمون داره بهم میخوره

چیزی بهم نمیده...کلی پول باید خرج کنم

برو دادگاه خانواده لپرس

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
چرا موقعی که بچه پس مینداختی فکر اینجاشو نکردی که حالا در حق اون طفل معصوم ها دوستات بگن بچه هات ول ...

اون موقع خبر از اعتیاد نداشتم که...بچه بودم ساده و زود باور فکر می کردم همه ی مردا این طوری آن....کسی نبود بهم بگه از حقت دفاع کن...برای همین همه طلا هامو دادم چون بچه بودم دلسوز بودم...فکر می کردم قدرمو می دونه...نمی دونستم هار میشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792