2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چه خودت رو ببخشی چه نبخشی

زندگی ادامه داره

خودت هستی

شوهرت هست و مجبوری ادامه بدی پس بهتره با خودت به صلح برسی

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

تو چه خودت رو ببخشی چه نبخشی زندگی ادامه داره خودت هستی شوهرت هست و مجبوری ادامه بدی پس بهتره با خود ...

نمیشه واقعا نمیشه خیلی سختمه الان ک همه دنبال مرد قد بلندن و معیار اصلیه براشون

نمیشه واقعا نمیشه خیلی سختمه الان ک همه دنبال مرد قد بلندن و معیار اصلیه براشون

حواست رو با ویژگی های خوب شوهرت پرت کن

خیلی از اشناهای من پارتنر داشتن قد بلند که یا بچه ننه بودن یا اهل خیانت بودن یا خسیس بودن یا هزار و یک مشکل دیگه بخدا ادم با قد میتونه کنار بیاد ولی مشکلات اخلاقی هرگز

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

عزیزم اومدیم معیار همه شد پسر لاشی توباید غصه بخوری پس؟چرا شوهر لاشی گیر نیاوردی شوهرت ازت پنج سانتم بلنده قدشم نرماله من زن عمون یه ۱۸۰ میشه قدش عموم ۱۵۵ زنشم خیلی اهل مدو کلاسو پولدارن کیلوطلا داره ولی عمومو خیلی دوس داره چون زنشو مثل ی تاج نگه میداره روسرش

حواست رو با ویژگی های خوب شوهرت پرت کن خیلی از اشناهای من پارتنر داشتن قد بلند که یا بچه ننه بودن یا ...

اخلاقا خوبه بخاطر همینه ک موندم باش ولی مشکلات ظاهری و مالیشم اذیت میکنه