برو کشف قران بزن با سوره دخان. امشب قبل اینکه بخوابی سه مرتبه سوره دخان بخون. یغنی قبلش نیت کن خدا دلیل اینکه من ازدواج نکردم چیه چه مشکلی سر راهم هست بهم نشون بده 3 الی 7 شب با طهارت بخون بعدش بخواب. از بنده ای خدا که بدنش پر از جن شیاطین هست سواستفاده گره ها سوال نکن هیچ کی جز خدا نمیدونه و باید به همین خدا و قرآنش متوسل بشی تا حقیقت رو بفهمی . هیچ وقت به بنده خدا متوسل نشو. دروغ میشنوی من همه شرایط ام عالیه. چند سال ازت بزرگترم. الیته من 22 سالکی ازدواج کردم روزبی هزار بار ارزوی مرگ خالصی از این ازدواج داشتم و الان مجرد هستم . ازدواج کردن مهم نیست این که چه ازدواجی کنی مهمه . مشکلات تاخیر در ازدواج. داشتن کارماهای اجدادی . چشم زخم و حسادت های جنی و انسی.. طلسمات جادو ها. آزار رساندن و کمک نکردن به حیوانات اه نفرین اونها سمتت هست اه نفرین دل شکسته ای کسی . زیاد رمال رفتن و دعا گرفتن... قبرستان محیط های متروک رفتن و که جن های پلید جدیت شدن. داستن جن عاشق مشکلات ماورایی. شانس طالع روشن قسمت . نداشتن موقعیت خوب. مالی خانواده و یا خپدت مستقل نشدن و. بی اعتماد به نفس بودن نداشتن فن بیان خوب. ..نداشتن خاستگار. معرف.. و به همه ای اینا ربط بستگی داره. .