2777
2789
🤣🤣🤣🤣 به منم بده زیاده برات

یکی شو گذاشتم واسه دستشویی

یکی شو گذاشتم واسه شستن بچه

یکی شو گذاشتم واسه گل های حیاط

یکی شو گذاشتم برای حموم

یکیشو گذاشتم واسه شستن حیاط

مدیونی فکر کنی مخم تاب برداشته😂💔

دندون عقل یه بنده خدایی بد کشیدم نفرینم کرده مخم تاب برداشته

-Dental student🩵تا ابد پهناور بمان خلیج فارسم

یکی شو گذاشتم واسه دستشویی یکی شو گذاشتم واسه شستن بچه یکی شو گذاشتم واسه گل های حیاط یکی شو گذاشتم ...

بد شد که

اینطوری پیش بره باید سه چهار تا آفتابه هم من بهت هدیه بفرستم 🤣🤣

علوم پزشکی = تاب تاب تاب بازی 🤣

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس دیگه خیلی سخت شد ناراحت نشی یه وقت روستایی؟ مدرسه نزدیکتر نیست بهتون انتقالی بگیری؟ یا اصلا میتون ...

نه برای چی اره روستا هستم

مدرسه ام مثلا بهترین مدرسه شهرمونه این وضعشه کارم جایی سخت تره که خانواده هم با غیبت مخالف سرسخت هستن به تمام اینا خودم فکر کردم😔😂بعد من خودم اینقدر میخونم تهش میگن مدرسه خوب بوده معدلم خوب میشه

بد شد که اینطوری پیش بره باید سه چهار تا آفتابه هم من بهت هدیه بفرستم 🤣🤣 علوم پزشکی = تاب تاب تاب ...

دستت درد نکنه دیگه استقلال ابرو واسم نذاشته

از بس حرص میخورم

دندون عقل داداشمو کشیدم سه روزی هست یه طرف صورتش ورم کرده

میگه خدا منگلت کنه 😂

نه برای چی اره روستا هستم مدرسه ام مثلا بهترین مدرسه شهرمونه این وضعشه کارم جایی سخت تره که خانواده ...

بشین باهاشون حرف بزن جدی مسئله مهمیه

و برو مدرسه نزدیک تر

آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب بشین خودت خودتو بکش بالا

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

دستت درد نکنه دیگه استقلال ابرو واسم نذاشته از بس حرص میخورمدندون عقل داداشمو کشیدم سه روزی هست یه ط ...

فوتبال بریتانیا رو ول کردی چسبیدی به لیگ ایران ؟ بخدا ارزش اعصاب خوردیشو نداره

😂😂😂

فوتبال بریتانیا رو ول کردی چسبیدی به لیگ ایران ؟ بخدا ارزش اعصاب خوردیشو نداره😂😂😂

ببین تو حس کن کل خونوادمون پرسپولیسین

دور هم نشستیم فوتبال میبینیم یک دفعه پرپولیس گل میزنه ده تا بالشت تو سر من میخوره

ببین تو حس کن کل خونوادمون پرسپولیسیندور هم نشستیم فوتبال میبینیم یک دفعه پرپولیس گل میزنه ده تا بال ...

بهبه بنظرم طرفدار لیگ دست یک باشی برا با صرفه تره 🤣

بشین باهاشون حرف بزن جدی مسئله مهمیه و برو مدرسه نزدیک تر آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب بشین ...

اصلا منطقی نیستن من تا حالا امتحان نکردم سرکلاس بخونم فکر هم نکرده بودم بهش چون باید اطرافم ساکت باشه ولی حالا که گفتید یه لحظه فکر کردم شاید بتونم خودمو عادت بدم توی سر و صدا بخونم چون همون وقت مدرسه خیلیه و حیفه الکی بره

اصلا منطقی نیستن من تا حالا امتحان نکردم سرکلاس بخونم فکر هم نکرده بودم بهش چون باید اطرافم ساکت باش ...

خب پس از این مغازه های کالای پزشکی برو یدونه صداگیر گوش اسفنجی بگیر بذار تو گوشت هرجا هستی بشین بخون

هعیی:) البته امسال اصلا ندیدم از هم صحبتی با هات خوشحال شدم شبت خوش

شبت خوش وقتتم گرفتم ببخشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 47 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز