2777
2789
چه عالی همینطور قوی ادامه بده..... پزشکی پیشرفت زیادی اگر اهل تلاش و استمرار باشی میتونی توش داشته ب ...

تیزهوشان بودم بله سال سوم قبول شدم بخاطر موقعیت بابام اگه میرفتم مامانمو آبجیام تنهایی نمیتونستن سر کنن آخر سر بابام برگشت پیشمون با آبجیم که سال اولش بود نشستیم خوندیم هردو قبول شدیم

دقیقااا

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

خب روند مطالعتو از صفر تا صد از وقتی بیدار میشی تا وقتی میخوابی بگو برام ببینم مشکل کار کجاست

یازدهمم پنج و نیم صبح بیدار میشم برم مدرسه دو و نیم برمیگردم چون خیلی خسته میشم تا چهار میخوابم بعد بیدار میشم بخونم معمولا تا ده و نیم میخونم اما به تست زدن خیلی نمیرسم اونجوری که میخوام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تیزهوشان بودم بله سال سوم قبول شدم بخاطر موقعیت بابام اگه میرفتم مامانمو آبجیام تنهایی نمیتونستن سر ...

شما هم پشت کنکور بودی؟

اگه پست کنکوری بودی و الان دانشگاه تهرانی واقعا بنازم

خیلی خفنی

تا ابد پهناور بمان خلیج فارسم

یازدهمم پنج و نیم صبح بیدار میشم برم مدرسه دو و نیم برمیگردم چون خیلی خسته میشم تا چهار میخوابم بعد ...

خب چرا پنج و نیم این یک

دو تایم مطالعت کمه تایم تلفیت زیاده چرا ؟

سه کامل تر توضیح بده

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

شما هم پشت کنکور بودی؟ اگه پست کنکوری بودی و الان دانشگاه تهرانی واقعا بنازم خیلی خفنی

دقیقا من میدونستم که امسال نمیشه انتخاب رشته کنم ولی با این حال میخوندم کنکورم میدادم وضعیتم خوب بود ولی نمیخواستم مامانمو خواهرامو تنها بذارم برم

مچکرم داداچ

خب چرا پنج و نیم این یک دو تایم مطالعت کمه تایم تلفیت زیاده چرا ؟ سه کامل تر توضیح بده

مدرسم دوره و باید هفت اونجا باشم

صبح که مدرسه هستم چون خیلی هم لاغرم اگر نخوابم ظهر یکی دو ساعت نمیتونم بشینم بخونم

کامل تر چی رو بگم یعنی؟

مدرسم دوره و باید هفت اونجا باشم صبح که مدرسه هستم چون خیلی هم لاغرم اگر نخوابم ظهر یکی دو ساعت نمیت ...

خب در این مورد خاص باید آموزشو تو مدرسه تکمیل کنی کلاسارو با تمرکز بمون گوش بده یاد بگیر تو راه خونه مرور کن رسیدی خونه یه چهل دقیقه نه بیشتر چرت بزن بشین تست بزن

غیر این هیشکی هیچ راه دیگه نمیتونه جلوت بذاره تنها راهت همینه / دوسال بخودت سخت بگیر ارزششو داره

دیگه نیاز نیست

دقیقا من میدونستم که امسال نمیشه انتخاب رشته کنم ولی با این حال میخوندم کنکورم میدادم وضعیتم خوب بود ...

بزار یه خاطره بت بگم

من سال اول رتبم شد ۴۵ هزار چون پایم خیلی ضعیف بود پسر عموم پزشکی تعهدی بوشهر قبول شد

مادر بزرگمون اسم ما دو تا رو هم گذاشته بود اینده با هم ازدواج کنیم 🫣🫤

بعد که زن عموم فهمید رتبه من این شده بم گفت ما عروس بی سواد و پشت کنکوری نمی خوایم مناسب اقای دکتر نیستی

من جدی تر از قبل خوندم جوری که همه میکفتن روانی شده و در نهایت رتبم شد۸۷ و زن عموم اومده بود خونمون بش گفت زن عمو تعهدی باشه کنسله 😂

احساس قدرت بم دست داد پسر عمومم خیلی وقته ندیدمش

خب در این مورد خاص باید آموزشو تو مدرسه تکمیل کنی کلاسارو با تمرکز بمون گوش بده یاد بگیر تو راه خونه ...

اخه مدرسه رو با اجبار مسئولین میرم وگرنه به غیر از سه تا از درس ها بقیه معلما اصلا درست کار میکنن من خونه باید خودم از صفر بخونم خیلی وقت گیره

بزار یه خاطره بت بگم من سال اول رتبم شد ۴۵ هزار چون پایم خیلی ضعیف بود پسر عموم پزشکی تعهدی بوشهر قب ...

🤣🤣🤣🤣 چاه مکن بهر کسی اول خودت دوم کسی

بذار منم بگم

من هرسری که کنکور نتایج میومد فامیل میگفت آره فلانیم برخلاف ژنتیکش بی عرضه درومد و فلان

بعد همه مهمون بودن رفتم وسط گفتم رتبه بگین تا 5 ماه بذارم کف دستتون گفتن 500 بیاری 207 میخریم برات

بعد رتبه کشوریم زیر 50 شد فقط 😂😂 207 که نخریدن ولی دیگه فهمیدن با پسر شاهین نمیشه شوخی کرد ( شاهین اسم مستعار پدرمه اسم خودشو بگم لو میروم )

اخه مدرسه رو با اجبار مسئولین میرم وگرنه به غیر از سه تا از درس ها بقیه معلما اصلا درست کار میکنن من ...

خب تو خونه چیکار میکنی تو مدرسه هم همینکارو بکن فارسی خوب درس نمیده بشین تو مدرسه از صفر بخون اینجوری تایمت کمتر میره

🤣🤣🤣🤣 چاه مکن بهر کسی اول خودت دوم کسی بذار منم بگم من هرسری که کنکور نتایج میومد فامیل میگفت آره ...

اره واقعا

خیلی حس خوبیه

منم داییم شرط بست گفت واست طلا میخرم نخرید

تنها شرط هایی که درست انجامشون میده دربی هست

من استقلالیم اون پرسپولیسی وقتی استقلال میبازه افتابه واسم میاره

تنها چیزی که واسه جهازم دارم افتابه است نه یکی پنج تا🫤😂💔

خب تو خونه چیکار میکنی تو مدرسه هم همینکارو بکن فارسی خوب درس نمیده بشین تو مدرسه از صفر بخون اینجور ...

نمیشه که وقتی دبیر بلند بلند حرف میزنه من چیکار میتونم انجام بدم؟ چندین بار هم با همکلاسی هام درمورد این موضوع ها با مدیر صحبت کردیم حداقل اجازه بدن نصف زنگ رو کتابخونه باشیم بخونیم اجازه نمیدن

اره واقعا خیلی حس خوبیه منم داییم شرط بست گفت واست طلا میخرم نخرید تنها شرط هایی که درست انجامشون می ...

🤣🤣🤣🤣 به منم بده زیاده برات

نمیشه که وقتی دبیر بلند بلند حرف میزنه من چیکار میتونم انجام بدم؟ چندین بار هم با همکلاسی هام درمورد ...

پس دیگه خیلی سخت شد ناراحت نشی یه وقت روستایی؟ مدرسه نزدیکتر نیست بهتون انتقالی بگیری؟

یا اصلا میتونی گواهی 10 روزه متخصص بگیری روز یازدهم بری بدی مدرسه یکی دوزنگ بمونی بعد دوباره باز گواهی بگیری