2777
2789
ابتدایی

خب پس هیچی.

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزادار مجازین فقط تو شهر که میری همه سر کار و زندگی خودشونن و همه چیز عادیه!اما توییتر و اینستا و مج ...

من صبح از خونه میزنم بیرون شب میام

اینور شهر اونور شهر عادی تر از عادین همه

دیروز رفتم فیل تر بخرم پاساژ جا نبود بری روی پله برقی .مثل همیشه همین موقع سال هست همه چیز.

مردم ما خدای بزرگ نمایی و شایع پراکنی بدون سند هستند

الان یکی بالاتر پیام گذشته راسته مدارس بازرس فرستادن؟!!😅🤣 مدارس ک خیلی نرمالع ایام سال بازرس بیاد

میخوان ربطش بدن یه داستانی

حلاا بگی دقیقا اسم بگو کجا بوده میگه منم از یکی شنیدم

💕

خب مگه موقع برگشت نمیومدید خونه که؟!واای🤦🏻♀️😐

چرت و پرت

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

عزیزم شما اومدی تاپیک زدی ک مگه نشیندین ؟ یا بچه عای اطراف ما نمیرنحب این چه معنی میده خداییش؟ باید ...

خانم شما اگر هموطن باشید هموطنتو آروم میکنی نه اینکه مقصر بدونید لطفا اگر میخواید دعوا راه بندازید از تاپیک برید؛تشکر من به اندازه کافی اعصابم بهم ریخته اومدید منو زیر سوال ببرید فقط زورتون به هم جنس خودتون میرسه.

بی احترامی ممنوع.

من صبح از خونه میزنم بیرون شب میاماینور شهر اونور شهر عادی تر از عادین همهدیروز رفتم فیل تر بخرم پاس ...

عزیزم نمیخواد نامحسوس حرف بزنی به خودم بگو

داخل چنل بچه ها میگفتن منم اینجا پرسیدم ببینم چه خبره چرا انقد به همه چیز شکاکین

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

یعنی هخامنشیا سادات بودن؟

نه سادات نبودن

منظورش اینه که ملیت و اعتقادات شیعی دو بال قدرت ایرانیها هست

که وقتی توامان میشه باهم ، هیچکس تو دنیا حریفشون نیست

نمونه ش مثلا جنگ تحمیلی که شیرمردای اریایی مسلمان هشت سال باهمه دنیا جنگیدن و یک وجب خاک ندادن

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

خانم شما اگر هموطن باشید هموطنتو آروم میکنی نه اینکه مقصر بدونید لطفا اگر میخواید دعوا راه بندازید ا ...

شما چرا مارو اروم نمیکنی اگر هموطنی؟

من ک چیزی نگفتم شما فقط داری مارو میترسونی

یعنی هموطن نیستی؟ اصلا فهیمدی چی گفتی؟

💕

عزیزم نمیخواد نامحسوس حرف بزنی به خودم بگوداخل چنل بچه ها میگفتن منم اینجا پرسیدم ببینم چه خبره چرا ...

از روی پیام رد شدم دیگه حوصله نداشتم بیام بهت پیام بدم از کجا میگی

مشخص بود از جایی شماهم شنیدی منم همینو گفتم ک منبع خبرها و شایعات درست نیست

💕

من صبح از خونه میزنم بیرون شب میاماینور شهر اونور شهر عادی تر از عادین همهدیروز رفتم فیل تر بخرم پاس ...

😐😐😐😐😐😐

بخدا آدم میمونه از دست قضاوتهای شما🤦🏻♀️🤦🏻♀️😐😐😐خدایا

بی احترامی ممنوع.

از روی پیام رد شدم دیگه حوصله نداشتم بیام بهت پیام بدم از کجا میگی مشخص بود از جایی شماهم شنیدی منم ...

منم میگم که از جایی شنیدم مگه من گفتم معتبره چرا میخواید اتهام بزنید؟

شما چرا مارو اروم نمیکنی اگر هموطنی؟من ک چیزی نگفتم شما فقط داری مارو میترسونییعنی هموطن نیستی؟ اصلا ...

واالا ماشااالله خوب حق به جانب جلوه میدی خودتو

شما اومدی منو قضاوت میکنی که میترسونم

مگه من از کشور دیگم منم ایرانیم

چی گفتم که بترسونم تعجبم

بی احترامی ممنوع.

😐😐😐😐😐😐بخدا آدم میمونه از دست قضاوتهای شما🤦🏻♀️🤦🏻♀️😐😐😐خدایا

عزیزم شما خودت دبستانی هستی یا مادری،؟

عجیب نیست پیام من تجربه روزانم رو گفتم

میگی امان از دست قضاوت شما،😅🤣

کجاش قضاوت هست دقیقا؟

💕

منم میگم که از جایی شنیدم مگه من گفتم معتبره چرا میخواید اتهام بزنید؟

وای بخدا ببین چجوری رفتار میکنن دلم میسوزه برای افرادی مثل ما که با اینجور افراد هموطنیم منو زیر سوال برده انگار چی گفتم که بترسونم اومدم نظر بگیرم ببین چی میگن بیشتر حالم بدتر میشه از اینا

بی احترامی ممنوع.