2777
2789
منم میگم که از جایی شنیدم مگه من گفتم معتبره چرا میخواید اتهام بزنید؟

فکر کن سوتفاهم شده برات

من اتهام چی دارم به شما بزنم

میگم همه میگن از جایی شنیدیم

ولی اون جا معلوم نیست کجاست

بری همینه شایعات زیاد میشه

ربطش به اتهام چیه؟

💕

فکر کن سوتفاهم شده براتمن اتهام چی دارم به شما بزنممیگم همه میگن از جایی شنیدیمولی اون جا معلوم نیست ...

شما با پیام اولت مثلا داشتی تیکه مینداختی من دارم شایعه پراکنی میکنم در صورتی که خودمم داشتم سوال میپرسیدم .

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بخدا ببین چجوری رفتار میکنن دلم میسوزه برای افرادی مثل ما که با اینجور افراد هموطنیم منو زیر سوا ...

یکم درک و همدلی بد نیست واقعا اونم با هموطنت کلا تندرو هستن بعضیا.

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

واالا ماشااالله خوب حق به جانب جلوه میدی خودتو شما اومدی منو قضاوت میکنی که میترسونممگه من از کشور د ...

عجیب نیست تاپیک زدی همه اطراف ما هیچکسی نمیره مدرسه

گفتن فلان خبره همه هم بهت توی تاپیک میگن کارت درست نیست

بعد قبول نداری،؟

شما هودت میگی من نگرانم و استرس دارم

خب اونو داری به بقیه هم انتقال میدی دیگه

وقتی میگی اطراف ما هیچکسی نمیره

ببخشید توی شهر ما به این میگن ترسوندن😰

بیا ماچت کنم مرسی ک قصد خیر داری

💕

شما با پیام اولت مثلا داشتی تیکه مینداختی من دارم شایعه پراکنی میکنم در صورتی که خودمم داشتم سوال می ...

نه عزیزم من ازت معذرت میخوام اگر ناراحت شدی.

من ادم رکی هستم میخواستم بهت بگم میمدم خودتو ریپلای میکردم.من شمای نوعی رو مثال زدم ک ما اینجا از دهن تو میشنویم یکی هم میزاریم روش میریم به بقیه میگیگم.

💕

یکم درک و همدلی بد نیست واقعا اونم با هموطنت کلا تندرو هستن بعضیا.

من خودم ناراحت و نگرانم تو این شرایط آنقدر گریه کردم حالم بده هر کی منو زیر سوال ببره بگه میترسونی و فلان سکوت نمیکنم من با هیچ فرد خوب و خوش زبانی بد رفتار نمیکنم.

ولی دیگه زیر سوال بردن اینکه مارو میترسونی خیلی زیادیه من خودمم ایرانیم اومدم صحبت کنیم ببینیم چه وضعیتیه من خودمم شنیدم اینم اینجوری تاپیکم نمیشه زد.

بی احترامی ممنوع.

نه عزیزم من ازت معذرت میخوام اگر ناراحت شدی.من ادم رکی هستم میخواستم بهت بگم میمدم خودتو ریپلای میکر ...

خواهش میکنم از این به بعد خود شخصو مخاطب قرار بدین که دلخوری پیش نیاد 🙏🏻

من خودم ناراحت و نگرانم تو این شرایط آنقدر گریه کردم حالم بده هر کی منو زیر سوال ببره بگه میترسونی و ...

بعضیا فکر میکنن این تاپیکا با اهداف زده میشه نمیدونن پشتش یه مادر نگرانه یه خواهر نگرانه یه دوست نگرانه شما دلخور نشو از بی درکی بقیه.

خواهش میکنم از این به بعد خود شخصو مخاطب قرار بدین که دلخوری پیش نیاد 🙏🏻

بله حتما توی تایپ لحن کلام ادم مشخص نیست

شاید صوتی میگفتم متوجه میشدین ک قصدم دلخوری و اتهام نیست ، پرزنت کردن اینکه اگر همه توی شرایط استرس هستن و ناراحتن نصفش برای خبرهایی هست بی پایه اساس هست.

منظورمو بد رسوندم.من سنی ازم گذشته ازین روزا زیاد دیدم

اگر ارامش دارم برای اینه یادکرفتم به اخبار بدون سند توجه نکنم

وگرنه منم مادر هستم احساس خطر میکردم از جوت بچه هام ک سیر نشدم

💕

عجیب نیست تاپیک زدی همه اطراف ما هیچکسی نمیره مدرسهگفتن فلان خبره همه هم بهت توی تاپیک میگن کارت درس ...

بیا اینم تهمت دوباره

تو متن تاپیکم نوشتم مدرسه رفتید نگفتم اطراف ما کسی نمیره اونو در جواب دوست عزیزی گفتم

بعدشم من حقیقتو گفتم نه شایعه پراکنی نه ترسی بندازم نه چیزی

فقط بلدید آدمارو اذیت کنید تو این شرایطم دست بردار نیستید خسته نشدید آخه

ببین زندگی چقدر بی ارزشه دست بردار از اذیت هموطنت و قضاوت کردن بسه

خواستی تاپیکمو گزارش بزنید پاک کن برام مهم نیست اصلا

فقط از این ناراحتم با آدم بی درکی مثل شما که من خواهرو درک نکردی هم وطنم کاش نباشم با آدم بدی مثل شما هم صحبت نشم من خودم کلی درد کشیدم اومدی میگی ترس انداختم چی میگی خانم

خواهشا برو از تاپیکم من از حرف زدن با آدمایی مثل شما حالم بد میشه.

بی احترامی ممنوع.

بعضیا فکر میکنن این تاپیکا با اهداف زده میشه نمیدونن پشتش یه مادر نگرانه یه خواهر نگرانه یه دوست نگر ...

خسته شدم از این آدما کمم نیستن

متاسفم درکی ندارن بخدا آدم ناراحت میشه با اینا حرف میزنه

ممنون از درکت گلم موفق باشی.

بی احترامی ممنوع.

بله حتما توی تایپ لحن کلام ادم مشخص نیستشاید صوتی میگفتم متوجه میشدین ک قصدم دلخوری و اتهام نیست ، پ ...

بله درسته.

ولی قضیه بازرس سال ۴۰۱ هم بوده واسه همین من پرسیدم اونموقع هم اومدن بچه ها رو موعظه کردن هم گوشیا رو چک کردن همچین بی راه نیست امسالو نمیدونم.

خسته شدم از این آدما کمم نیستن متاسفم درکی ندارن بخدا آدم ناراحت میشه با اینا حرف میزنهممنون از درکت ...

عزیز دلی✨

بیا اینم تهمت دوباره تو متن تاپیکم نوشتم مدرسه رفتید نگفتم اطراف ما کسی نمیره اونو در جواب دوست عزیز ...

سرتاپای پیامت تهمت به من و قضاوت کردنه

شما حالت خوش نیست بعدا در شرایط عادی پیام منو بخون

حلالت نیمکنم برای اینهمه لیچار باز کردن و تهمت زدن

به خودت زحمت نمیدی بفهمی ادم جی میگه.

خوش👌🏻

💕

سرتاپای پیامت تهمت به من و قضاوت کردنهشما حالت خوش نیست بعدا در شرایط عادی پیام منو بخونحلالت نیمکنم ...

متاسفانه دکمه بلاکو حذف نیست

بنده هم حلالت نمیکنم هرگز هرگز هرگزز خدا هم حلالت نکنه الهی آمین

بدرود.

بی احترامی ممنوع.