والا میگن امریکا با مردم عادی و بچه ها کاری نداره پس قاعدتا نباید ترسید دیگه 🙃
باید شکلک دلقک میذاشتی 😄
انقد شاهتون نیومد که دوباره امام اومد😁✌🏼 ای بابا زمستونم که سر نیومد... ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎 تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪 باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شایعه انداختم؟!توروخدا الکی نیاید زیاد کنید ما خودمون بحد کافی نگران و ناراحت هستیم چرا هی همدیگر ...
شما که تکرار میکنید شایعه بیشتر پخش میشه
انقد شاهتون نیومد که دوباره امام اومد😁✌🏼 ای بابا زمستونم که سر نیومد... ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎 تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪 باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود!
زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"
زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"
کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.
از جمعه همین تاپیکا دقیقا همین موقع ها زده میشهعزیزم ما تهرانیم بچه هامون میرن مدرسهیک نفرم غایب ندا ...
عزادار مجازین فقط
تو شهر که میری همه سر کار و زندگی خودشونن و همه چیز عادیه! اما توییتر و اینستا و مجازی یه طوریه که انگار رو شهرها گرد مرده پاشیدن رو هیچکی هیچ کاری جز غصه خوردن نداره
تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲
کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.