2777
2789
عنوان

روز دوم رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

من تجربه دارم، چون یک جورهایی دائم الرژیمم

استعداد چاقی دارم و همیشه باید مواظب باشم

واقعیتش این نوع رژیمها، برای سلامتی خوب نیست

صبحانه خیلی مهمه، قهوه و قند نمیتونه انرژی لازم رو تامین بکنه

ماست سردیه، خودش غذاییت داره همراه غذا هضم رو سخت میکنه

هر روزم بخورید معدتون سرد میشه

و..

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من یه ماهه فست و کالری شماری میکنم حدود ۵ کیلو کم کردم اصلا هم ضعف نداشتم خیلی راضیم

من دیگه حوصله کالری شماری ندارم قبلا ۳۵ کیلو یدوره کم کردم الان میخام ی شوکی ب بدنم وارد بشه

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

مولتی مینرال وومن زینک ویتامین دی سی امگا

مرسی گلم ولی من وومن ویت خوردم با این که رژیم داشتم اضافه کردم

آقایون به ظاهر مرد نامرد درخواست دوستی ندین خدا بزنه به کمر هرکدوم از شمایی که به بقیه من وخانما درخواست دوستی میدن خاک بر سرتون 😒هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

سالم خوری از همش بهتره

سالم خوری بشرطی خوبه که حجمش زیاد نباشه شما سالم بخوری چه ناسالم مهم کالری دریافتیه ادم همیشه که نمیتونه زوم کنه رو سالم بودن

من دیگه حوصله کالری شماری ندارم قبلا ۳۵ کیلو یدوره کم کردم الان میخام ی شوکی ب بدنم وارد بشه

ولی عزیزم کم کم وزنت بیاد پایین به بدنت آسیب نمیرسه

باید حوصله به خرج بدی

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
ولی عزیزم کم کم وزنت بیاد پایین به بدنت آسیب نمیرسه باید حوصله به خرج بدی

شما نمیدونی عزیزم اگه ب صفحه اول تاپیکم بری میفهمی من چند سال پیش ۳۵ کیلو کم کردم بعد زایمانم بدنم قفل کرده عین لاکپشت کم میکنم الانم امدم بین ۷۵ الی ۷۸ موندم هی میام پایین هی میرم بالا کالری شماریم جواب نمیده روم تصمیم دارم تا ۲۵. بهمن با این رژیم برم جلو مابقیم ماه رمضون فست کنم بلکه این قفل لامصب بشکنه خسته شدم از رژیم و اعداد ترازو

شما نمیدونی عزیزم اگه ب صفحه اول تاپیکم بری میفهمی من چند سال پیش ۳۵ کیلو کم کردم بعد زایمانم بدنم ق ...

حق داری عزیزم

کلا وزن کم کردن سخته

ایشالله به وزن دلخواهت برسی بدون اینکه مشکلی برات پیش بیاد🥰

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔