2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم شوهرم اصلا بامن معاشقه نداره میگم نکنه چون ازقیافم خوشش نمیاد اینکارو میکنه  ن نگاهی ن نوا ...

عزیزم رو هیکلت کار کن من خیلیارو میشناسم قیافشون زیر صفره ولی شوهراشون میمیرن براشون و همیشه معاشقه و ‌‌‌.... 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
بخدا آرایشم میکنم اصلا توجه نمیکنه همیشه خودن میپرسم ابرهام یا چشام چطور شده بعدا میبینه و متوجه میش ...

مردا خودشون خیلی خوشکلن مثلا؟؟؟از سرشونم زیادیم...عزیز دلم مهم پاکیه قلبه پاکدامنیه یه زنه خیلیا رو میشناسم ک خوشکلن اما چه فایده ک توراه بد ازش استفاده میکنن شوهرت باید افتخار کنه ک همسری داره ک فکرو ذکرش اینه ک تو چشم شوهرش زیبا دیده بشه ن دیگران 

خیلی خوبی بابا وقتی تومجالس میری دخترای خوشکل خوشکل میبینی یه تیپو ارایشی زدن بخدا آدم افسرده میشه ...

مگه تو از اون دخترا چی کم داری عزیزم اعتمادبنفستو ازدست نده ورزش کن به اندامت برس لباسای قشنگ بپوش توخونه موهاتو شونه کن همیشه عطر بزن برقص...من هنوز عقدم عروسی نکردم اماخونه شوهرم ک میرم تواتاق خودش اون دراز میکشه یه اهنگ باز میکنه من پامیشم میرقصم 

ای گفتی کاش منم پوستم سفید و یک دست بود از عرچی کرم و پنککه بدم میاد 

متاسفانه ارایش یک جور اعتیاده، من پوستم صاف و سفیده ولی از روی عادت هروقت میرم بیرون پنکک میزنم، میدونم که نیازی ندارم ولی وابسته ی روحی شدم ، دست خودم نیست

من یه آذر ماهی خاص و دم دمی مزاجم...