2777
2789

عزیزم کتابای لوئیز هی و کتاب چهار میثاق رو بخون و اگه امکانش هست و از لحاظ مالی مشکلی نداری به روانکاو مراجعه کن البته عمل کردن بینی و ارتودنسی دندون مشکلی نداره ولی بعضیا با عمل بازم احساس زشتی میکنن ک باید برن روانکاو 

مرگ بر جهان شما نیز بگذرد/هم رونق زمان شما نیز بگذرد/آن کس که اسب داشت، غبارش فرونشست/باد سُم خران شما نیز بگذرد/در مملکت که غرش شیران گذشت و رفت/این عوعو ی سگان شما نیز بگذرد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم اصلا بامن معاشقه نداره میگم نکنه چون ازقیافم خوشش نمیاد اینکارو میکنه  ن نگاهی ن نوا ...

زیاد مهم نگیر بعضی ها اخلاقشون اینه شوهر منم اینجوریه ....

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
منم شوهرم اصلا بامن معاشقه نداره میگم نکنه چون ازقیافم خوشش نمیاد اینکارو میکنه  ن نگاهی ن نوا ...

عزیزم مردی که سرد باشه خوشگلترین دختر هم جلوش باشه بهش میلی نداره

مشکل از تو نیست عزیزم

مشکل از شوهرته که سرده

پس به خودت ایراد نگیز

ببین من خودم قبلا خوشگل تبودم اصلا.ولی دماغمو عمل کردم پوستمم روشن تر کردم یکار دیگم کردم خخخخ نمیگن ...

سلام . چطوری پوستت رو روشن کردی ؟؟؟ به منم بگو . خیلی در عذابم . سبزه ام و صورتم هم موهای مشکی مشکی درمیاد هورمونی نیستا .  کلا موهام مشکیه

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
خب مثلا الان من چیکار کنم پسر مورد علاقم از من خوشش بیاد

عزیزم یه کتاب بهت معرفی میکنم معجزه میکنه بهت خیلی حس خوبی میده(قدرت جذبه_از برایان تریسی)

مگر احساس گنجد در کلامی...؟؟(فریدون مشیری!)

من فک میکنم بانمکم و وقتی تو آینه به خودم نگاه میکنم از صورتم خوشم میاد و خدا رو شکر میکنم ولی امروز یه بنده خدایی دلمو شکست و

خیلی ناراحت شدم 

هر چی امید به خودم داده بودم پنبه کرد 

چن سال پیشم یکی از زنداداشام بدجور دلمو شکست 

مث اینکه رو در روت بگه چقد زشتی 

البته آدمای زیادی گفتن وای چقد خوشگلی 

چقد با نمکی 

ولی من نمیدونم چه جوری بعد از اینکه یکی تخریبم میکنه خودمو باز سازی کنم؟

#من همان خسته بی حوصله ی غم زده ام/آدم بد قلقی که رگ خوابش" شعر" است.#
من فک میکنم بانمکم و وقتی تو آینه به خودم نگاه میکنم از صورتم خوشم میاد و خدا رو شکر میکنم ولی امروز ...

خب وقتی خودت میدونی خشگلی پس حرف اون مفت بوده

منم به نظر خودم زشتم . 

بعضی وقتا اینه رو نگاه میکنم به خودم رسما بد و بیرا میگم  , خودمو با بازیگرای ترک و هالیوود و اینا مقایسه میکنم از خودم متنفر میشم . ولی !!!!!!! بعضی وقتا همه ازم تعریف میکنن , میگن وای چقدر ناز شدی , توی خیابون همه پسرا تیمه میندازن که خوشگلی و نازی و ازین حرفا . نمیدونم کدومشو باور کنم ولی این فقط یه حسه . شاید بقیه اونقدری که ما خودمون نقصمونو میبینیم,نمیبینن😐

منم خیلی از خودم ایراد میگیرم مخصوصا پوستم که سبزه هست. پاهام واریس داره پر از ترک هست بدنم  

همش میگم کاش حداقل پوستم سفید بود که ترک ها کمتر به چشم میومد

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟