2777
2789

زشتي و زيبايي به اعتماد به نفس هر كسي مربوطه. اگه با داشتن قيافه معمولي احساس زشت بودن ميكني بهتره روي اعتماد ب نفست كار كني.منم دوران دانشجويي به شدت وابسته ارايش شده بودم يعني حس ميكردم بدون ارايش خيلي خيلي زشتم تا اينكه پس از استخدام تو اداره دولتي (كه بايد بدون ارايش بود) ديدم نه همچين هم قيافم زشت نيست. الانم فقط براي مهموني يا تو خونه ارايش ميكنم.با قيافم هم راحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم شاید چون خوشکل نیستم از نظرش دلش نمیخواد سمتم بیادو نگام کنه  مگه میشه شوهری زنشو بزور بغ ...

ببین عزیزم من تازه همین چند صفحه رو خوندم
ولی من خودم از بغل فراری ام. خیلی اهل رمانتیک بازی و اینا نیستم، و شوهرم از این قضیه فوق العاده شاکیه...

ولی همه اینا دلیل نمیشه که شوهرم زشت باشه یا من دوسش نداشته باشم... من مدلم اینطوریه فقط... محبتم رو مدل دیگه بهش نشون میدم....

ببین عزیزم من تازه همین چند صفحه رو خوندم ولی من خودم از بغل فراری ام. خیلی اهل رمانتیک بازی و اینا ...

ببین والا راست میگن گریزان باش تا اویزانت باشن منم بدم بیاد ازاین ببعد تا شاکی شه و درک کنه منو😆😆😆

ببین عزیزم من تازه همین چند صفحه رو خوندم ولی من خودم از بغل فراری ام. خیلی اهل رمانتیک بازی و اینا ...

اما شوهر من میگه بغل و عشق بازیو دوسدارم اما انجام نمیده دستشو روشونمم نمیندازه چ برسه ب بغل انگار طاعونی وبایی چیزی داشته باشی پست بزنه خب ب غرورم ب میخوره

ایششش  😆😆😆

😂😂😂تازه گاهی وقتا زنها که سینه هاشون بیرونه میگه حالا اون موقع که مجرد بودما همه کبری و ننه اکرم بودن با سینه های شل و ول و آویزون الان که ازدواج کردم همشون آنجلینا جولی شدن با سینه های براق کم مونده جلوم بچه شیر بدن😂😂😂😂