2777
2789

من نیاز به از بین بردن خط بین ابروهام دارم اماااا بوتاکس خیلی ها راضی نبودن نمیدونم چیکار کنم😢

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نیاز به از بین بردن خط بین ابروهام دارم اماااا بوتاکس خیلی ها راضی نبودن نمیدونم چیکار کنم😢

ما معلم زبانمون وسط ابروشو بوتاکس کرده بود خیلی راضی بود اخه برای اوقات فراغت برامون ازین مسائل میگفت هر۴ماه باید تمدیدبشه

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
یکم صورتم تو حالت خنده نیمرخش کشیده هست بخاطرش  نمیدونم هی به سرم میژنه عمل کنم از طرفی بنیه ی ...

نياز ب عمل نيست اگه مشكل فك و چونه داري

تا حدي با تزريق چربي درست ميشه

يا با گذاشتن چونه مصنوعي با يك عمل ساده 

سرچ كن ببين با اينا مكشلت حل ميشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

نمیدونم چرا معیار زیبایی تو کشور ما کلاااا متفاوته و از بیخ اشتباست

یه نگاهی ب همسر ادمای مشهور بنداز.هنرپیشه های هالیوودی بعضیاشون خودشون اییینقد زیبان ولی همسرشون واااقعا خیلی معمولیه و شاید از نظر ماها حتی زشت هم باشه 

اونا زیبایی رو یه جور دیگه معنا میکنن.همه چیز فقط صورت نیست ،بیاین ی جور دیگه فکر کنیم 

نگاهمونو عوض کنیم 

بنظر من هیچ کسی زشت نیس.تقصیر نگاه های ماست ک بقیه رو زشت میبینیم

مطمئنم تو هم عیب و ایرادی نداری فقط اینقد رو خودت حساس شدی ک خواه ناخواه عیب پیدا میکنی💜

نياز ب عمل نيست اگه مشكل فك و چونه داري تا حدي با تزريق چربي درست ميشه يا با گذاشتن چونه مصنوعي با ...

به تزریق چربی ؟نشنیده بودم 

مرسی عزیزم سرچ میکنم جالب بود ممنونتم

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍

زيادهههههه فاصله بين ابروت

بين تو همين چشم و ابروت رو حالت بدي كلي چهرت تغيير ميكنه

الان شبيه بچه هاي معصوم هستي

چند سالت هست؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
وای جدی سمتت نمیاد چ بد چرا اینجورین آدم احساس میکنه دوستمون ندارن من فقط همین حس بهم دست میده تو ...

دقیقا شوهره منم دائم از خوشگلی و کدبانو بودنم میگه ولی میگه اخلاق نداری تنهادلیلش هم اینه ک زیاد سمتش میرم رابطمون خوبه شب درمیون باهمیم اماهمون تایم عالیه هم تموم میشه دیگه اونم میره عقب کلا خیلی اذیت میشم به بعدم دیگه ناز نمیکشه اصلا بوسم فقط جلو در ک میاد خونه بوس میکنه و تمام😒

انگار اصلا بودن و نبودن من هیچ تاثیری نداره