2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیکار کنم ابروهامو

مدل ابروهات خوب نيست

بنظرم فاصله بين ابروهات كمتر كن

كمي باريك تر

دمش يعني تهش هم بده رو به بالا نه ك هلالي باشه

يكمي خط صاف بشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

فاصله بين ابروهات زياده اصلا خط نداره ابروت

باي خط صاف و تيز داشته باشه

مث خط اطو😂

بعدم بهش سايه بزن يكمي رنگ بگيره

پررنگ بشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
هر کار کردم تاثیری نداشته

اگه ميخاي صورتت پر بشه چربي تزريق كن البته اگه سنت كم باشه نكن

از راه قرص ويتامين و ژله خوردن و اينا امتحان كن

یجور میگی پوست سفید زیباس انگار منی که سبزم زشتم  اتفاقا خیلیم خوشگلم😡

ديگه تو كشور ما اينجوري جا افتاده ك اگه پوست سفيد داشته باشي كلي از زيبايي رو داري!

سفيد و بور باشي!

من دوستي دارم خودش سفيد و بور هست 

اما عاشق من هست سبزه مو مشكي ام ميگه اگه پسر بودم باهات ازدواج ميكردم باورش اين هستا 

تا حالا چند تا خاستگار خوب برام فرستاده انقدم تعريف ميكنه از من اونا فكر ميكنن من چي هستم😂😂

اِه هر آدمی یه جوریه توی خلقت خدا دست نبر.. شاید یه نفر پیدا بشه که عاشق همین خنده ی شما بشه.. که ال ...

یکم صورتم تو حالت خنده نیمرخش کشیده هست بخاطرش 

نمیدونم هی به سرم میژنه عمل کنم از طرفی بنیه ی ضعیفی دارم میترسم از عمل 

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
ديگه تو كشور ما اينجوري جا افتاده ك اگه پوست سفيد داشته باشي كلي از زيبايي رو داري! سفيد و بور باشي ...

همه چی ب زیبایی پوست نیس ظاهر خیلی مهمترع 

😐قد ۱۶۰): وزن ۵۰/:   هدف ۵۴:/  😊
صورتم جوش میزنه ارزوم صورت صافه

امضا منو بخون و به آرزوت برس عزیزم☺️

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!