tnha مدیر عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 1712 عنوان حس زشت بودن | مشاهده متن کامل بحث + 38679 بازدید | 868 پست حس میکنم خیلی زشتتتتتتم ناامیدم نمیدونم چیکار کنم که خشگل تر بشم تنها خوبیم رنگ سفید پوستمه دلم گرفته 1397/02/28 | 00:02 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tnha مدیر استارتر عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 1712 وا چشات ک قشنگه ابرو هات رو مدلش رو کلا عوض کن خوب میشی.... خب منم مشکلم همین ابروهاست ارایشگام که میرم کلا صاف برمیداره
tnha مدیر استارتر عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 1712 چشمات شهلاست خیلی قشنگه ک😍یاده یاسمین تو فیلم همه چیز انجاست افتادم.حالت چشماش خیلی ناز بود خخخخ شهلا الان کاملا بدون ارایشم
تینکــربِل عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 4220 خخخخ شهلا الان کاملا بدون ارایشم با یه فرمژه و ریمل خیلی گیراتر هممیشه 👯
المیرا2056 عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 3174 خب منم مشکلم همین ابروهاست ارایشگام که میرم کلا صاف برمیداره یه تتو بزن یا بگو اول برات یه ابرو بکشه بعد ردشو برداره بعد هر روز مداد بکش ابرو هاتو هم قهوای کن به چشمت جون میده
tnha مدیر استارتر عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 1712 یه تتو بزن یا بگو اول برات یه ابرو بکشه بعد ردشو برداره بعد هر روز مداد بکش ابرو هاتو هم قهوای کن به ... قهوه ایه کیفیت گوشیم پایینه
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19224 اتفاقا با اینهمه عمل و آرایش فقط داره تعداد زشتها بیشتر میشه همه قیافه ها مصنوعی شده اره دقیقا ولی افراد با اعتماد بنفس و داره خوب زیاد میکنه اخه ب عمل میکنن حس میکنن خدا شدن تمام عکسا قبل عملم نیست و نابود میکنن میگن ما دماغمون پلیپ داشت عمل کردیم دست به زیباییش نزدیم همین شکلی بود دماغمون قبل عمل😬😬 خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
mohadesesadat عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 230 صورتم جوش میزنه ارزوم صورت صافه خوب ابلیمو رو با گلاب قاطی کن به صورت مساوی بزن صورتت بعد بشور میره جهان هر کس اندیشه اوست
sahar67 عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15082 ما معلم زبانمون وسط ابروشو بوتاکس کرده بود خیلی راضی بود اخه برای اوقات فراغت برامون ازین مسائل میگف ... همینجا چن تا از بچه ها گفتن فرم چشم ها و ابروهاشون عوض شده یا یه گوله بالای ابروشون ایجاد شده ترسیدم راستش اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
nana7510 عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 10821 همینجا چن تا از بچه ها گفتن فرم چشم ها و ابروهاشون عوض شده یا یه گوله بالای ابروشون ایجاد شده ترسیدم ... نمیدونم عزیزم باز با یه متخصص صحبت کنی بهتر گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23616 دلم میخاد ابروهامو هاشور کنم اول مدلهاي مختلف رو با مداد امتحان كن ببين چي ب صورتت مياد و چ رنگيهاشور مكافات هست نميره ك يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
mohhani عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 110 منم تیرگی دور چشم دارم از بچگی اصلا خوشم نمیاد مجبورم هر روز کرم بزنم چیکار کنم؟هر راهی هم امتحان کردم درست بشو نیست
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 من ابروهام صافه و کم پشت و صورتم حالتم غم داره تتو دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین