2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا با اینهمه عمل و آرایش فقط داره تعداد زشتها بیشتر میشه  همه قیافه ها مصنوعی شده

اره دقیقا 

ولی افراد با اعتماد بنفس و داره خوب زیاد میکنه 

اخه ب عمل میکنن حس میکنن خدا شدن 

تمام عکسا قبل عملم نیست و نابود میکنن میگن ما دماغمون پلیپ داشت عمل کردیم دست به زیباییش نزدیم همین شکلی بود دماغمون قبل عمل😬😬

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
ما معلم زبانمون وسط ابروشو بوتاکس کرده بود خیلی راضی بود اخه برای اوقات فراغت برامون ازین مسائل میگف ...

همینجا چن تا از بچه ها گفتن فرم چشم ها و ابروهاشون عوض شده یا یه گوله بالای ابروشون ایجاد شده ترسیدم راستش

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
همینجا چن تا از بچه ها گفتن فرم چشم ها و ابروهاشون عوض شده یا یه گوله بالای ابروشون ایجاد شده ترسیدم ...

نمیدونم عزیزم باز با یه متخصص صحبت کنی بهتر

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
دلم میخاد ابروهامو هاشور کنم

اول مدلهاي مختلف رو با مداد امتحان كن ببين چي ب صورتت مياد و چ رنگي

هاشور مكافات هست نميره ك

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
من ابروهام صافه و کم پشت و صورتم حالتم غم داره

تتو

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین