2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی هنوزم احساس زیبایی ندارم هستین یه لحظه عکسمو بذارم!؟

بذار

هنگامی که دَری از خوشبختی به روی ما بسته می شود، درِ دیگری باز می گردد........ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم می دوزیم، که درهای باز را نمی بینیم.

من وقتی میخندم فکم یکم جلو میزنه 

دو سه ساله اینجوری شذم 

عمل فک هم خیلی گرونه و خیلییییی عمل سختیه 

مطمینم اگر عمل کنم خیلییییییی خیلییییی خوشگل تر میشم 

ولی هم از عملش میترسم هم پولش 😞

صورتمم از روبرو خوبه از نیم رخ فکم یکم جلوعه 

اگر صورتم پر بشه مغلوم نمیکنه ولی صورتمم لاغره 

😞

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
الان برمیدارم تا مرد وقیح نیومده

اگه عکس خودته که خیلی خوبی😘

هیچ حس بدیم نداشته باش

هنگامی که دَری از خوشبختی به روی ما بسته می شود، درِ دیگری باز می گردد........ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم می دوزیم، که درهای باز را نمی بینیم.
من وقتی میخندم فکم یکم جلو میزنه  دو سه ساله اینجوری شذم  عمل فک هم خیلی گرونه و خیلیییی ...

بین ده تا پونزده بستگی ب شدنش داره

منم لبخند لثه ای دارم میخواستم عمل کنم گفتن ۸ تومن. دیروز تزریق ژل کروم برا لب. خیلی بهتر شدم

بین ده تا پونزده بستگی ب شدنش داره منم لبخند لثه ای دارم میخواستم عمل کنم گفتن ۸ تومن. دیروز تزریق ...

میگن عمل سختیه تا چند ماه نمیشه غذا خورد 

و حداقل هفت هشت کیلو به خاطر درد و غذا نخوردن لاغر میشی ذیگه چیزی از من باقی نمیمونه 

از عملش خیلی میترسم کسیم ندارم عمل کنم مراقبم باشه همه ی خونمون سرکار میرن دهنم مسواک میشه 

اگه عکس خودته که خیلی خوبی😘 هیچ حس بدیم نداشته باش

عکس خودم بود عزیزم ولی همش احساس میکنم خیلی بدقیافم اعتماد به نفسم واقعن پایینه😔

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
میزاری منم ببینم؟

الان یه لحظه میذارم سریییع برمیدارم

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
میگن عمل سختیه تا چند ماه نمیشه غذا خورد  و حداقل هفت هشت کیلو به خاطر درد و غذا نخوردن لاغر م ...

اره سخته. لاغرم میشی تا حداقل پنج شش کیلو

همکار من عمل کرده مشکلش هم جلو بودن فک پایین بود. میگفت تا دو هفته چیزی نخوردم. ولی نیاز ب پرستاری نداری که. خودت میتونی راه بری دسشویی بری نهایتا برات سوپ و ابمیوه میزارن یخچال میری برمیداری

عمل همکارم ۱۱ تومن شد

من وقتی میخندم فکم یکم جلو میزنه  دو سه ساله اینجوری شذم  عمل فک هم خیلی گرونه و خیلیییی ...

برو بابا عمل فک می خوای چیکار؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
اره سخته. لاغرم میشی تا حداقل پنج شش کیلو همکار من عمل کرده مشکلش هم جلو بودن فک پایین بود. میگفت ت ...

جدی 

حالا خوب شده قیافش ؟

میگن ارتودنسی میخواد بعدش