2777
2789
برو بابا عمل فک می خوای چیکار؟

که این جلو بودنش معلوم نباشه 

مثلا وقتی ادمای معمولی دندوناشونو میذارن رو هم دندون پایینیشون از دندون بالاییشون عقب تره 

ولی واسه من میوفته رو هم دقیقا 

این باعث میشه موفع خنده فک پایینم یکم جلو باشه 

نیم رخ عکسم موقع خنده اینجوریه از روبرومشخص نیست

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر تو دیوونه ای؟؟؟؟ تو واقعا نمی بینی اینهمه زیبایی؟؟؟؟

خب با یه کم آرایش همه خوب میشن

بعدم من خیلی ریز بینو حساسم یه خال یا خط کوچیک کلی اذیتم میکنه

هییییی

مرسی عزیزم😘😘

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
خب با یه کم آرایش همه خوب میشن بعدم من خیلی ریز بینو حساسم یه خال یا خط کوچیک کلی اذیتم میکنه هییی ...

اتفاقا خیلیا با آرایش اصلا تغییر نمیکنن

خال یا خط کوچیک اگه هم داشته باشی چاره ش بوتاکس و جراحیه ب همین راحتی

که این جلو بودنش معلوم نباشه  مثلا وقتی ادمای معمولی دندوناشونو میذارن رو هم دندون پایینیشون ا ...

اِه هر آدمی یه جوریه توی خلقت خدا دست نبر.. شاید یه نفر پیدا بشه که عاشق همین خنده ی شما بشه.. که البته من نفهمیدم زشتیش چیه؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
چهرم مثه ادمای افسرده اس 

من نديدمت اما اين مدل چهره ك ميگي

با تغيير مدل ابرو

و حالت دادن ب چونه درست ميشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
ببین من خودم قبلا خوشگل تبودم اصلا.ولی دماغمو عمل کردم پوستمم روشن تر کردم یکار دیگم کردم خخخخ نمیگن ...

بيا بگو چ كردي

مخصوصا اوني ك نگفتي😁

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

منم به عمل فک واقعا نیاز دارم

ولی متاسفانه پولشو ندارم و عمل سختی هم هست 

اینه که دیگه بیخیالی طی می کنم 

البته این حس زشت بودن از بچگی تا به الان باهامه ولی کنار اومدم باهاش و تو اعتماد به سقفم تاثیر نداشته