2777
2789
چند وقته ازدواج کردی ؟آیا از اول اینطوره؟

وای تورو خدا ببخشید من تازه پیامتو دیدم ببخشیدیسال نشده ازدواج کردم 

اوایل بغلم میکرد نگام میکرد من محل نمیذاشتم  منو اینور اونور میبرد خرج میکرد برام

ازموقعی ک من توجه کردم و محبت و عشق و علاقه تمام اینا رو کنار گذاشت هرچیم اعتراض میکنم فایده نداره میگم توبااون ادم اولی فرق داری 

انگار فقط تلاش میکرد توجهمو بدست بیاره و عاشقم کنه حالا ک عاشقش شدم اون ناز میاره برام 

بخدا محبت و توجه هیچیو درست ک نمیکنه گند میزنه این مردا همون حقشونه بهشون بی محلی کنیم جنبشو ندارن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم یه مدت حس میکردم خیلی زشتم همش از سر تا پام ایراد میگرفتم ولی خب به خودم رسیدم لاغر شدم و دندونامو درست کردم و به تیپم رسیدم الان اعتماد به نفسم خوبه

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
الان برای جای جوش چیکار کنم 

ایتارتر من مستاتو تا آخر نخوندم ولی منم بعد از زایمان جوشای هورمونی میزدم ولی بعدش زود کرم سیکالفیت اون میزدم روزی دوبار کل صورتم و شبا گلاب میزدم و کپسول ویتامین ای رو باز نیکردم میمالیدم و ژل آلوورا الان صورتم صاف شده ولی هرزگاهی جوش میزنم

میخواستم غصه بخورم مو توش بود دیگه نخوردم مو تو غصه هاتون😊
گذاشتم برات اگ الان هستي بذارم سريع

دیدم ممنون

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 
مرسي عزيزم اگه ي دختر خدا داشته باشم فقط ميخوام شبيه تو بشه مهربون زيبا با شخصيت😘🌹

اي جونم قربونت برم 

انشالله ي دختر ناز خدا بهت بده 😍😍😘😘😘

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
وای تورو خدا ببخشید من تازه پیامتو دیدم ببخشیدیسال نشده ازدواج کردم  اوایل بغلم میکرد نگام میک ...

خوب یه مدت سرد شو شاید درست بشه برا خودت مشغولیت درست کن ببین بازم اینطوره

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

ولی هنوزم احساس زیبایی ندارم

هستین یه لحظه عکسمو بذارم!؟

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم