2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا میگم که راهنماییم کنین🙏🙏من سه سال پیش از شوهرم جدا شدم به صورت توافقی دیدار بچه رو سه روز آخر هفته برا خودم برداشتم از اونجایی که قرار بود برگردم خونه پدریم تو برگه دیدار فرزند دختر خونه پدریم گذاشتم که اونم شوهر سابقم باید میآورد حالا بعد سه سال ازدواج کردم.خونه همسر اولم یک ساعت تا شهرمون فاصله بود خونه همسر دومم تا خونه همسر اولم بیست دقیقه راهه.الان میگم که دختر مو بیاره خونه خودم همسر سابقم قبول نمیکنه میگه فقط میارم خونه مادرت.برام سخته رفت و آمد بفکر زمستون و تابستونم که بخاطر دیدار باید چند روز خونه مادرم بمونم میخواستم ببینم میتونم شکایت کنم؟دخترمم دوست داره دیدار خونه خودم باشه الان ۱۱سالشه ولی پدرش میترسونتش که اگه بری دیگه منو نمیبینی میترسم برم شکایت کنم بچه تو فشار بگه مادرمو نمیبینم.واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم خیلی اذییتم

من حضانت و وقتی دخترم ۸سال داشت بهش دادم نمیدونستم حضانت و بدم یعنی کامل دادم.الان دخترم بعضی وقتا میگه دوست دارم بیام پیش تو آیا میتونم حضانت و بگیرم یا دیگه نمیشه؟

ببین میگه میشه یه کارایی کرد، دادخواست تغییر محل ملاقات میتونی بدی، غیر قابل اصلاح نیست . راجع به اینکه بچه رو نمیاره هم میشه یه کارایی کرد، میتونی بری ثبت کنی که نیاورده و پیاما رو هم نگه دار و هر مدرکی که مثلا گفته برو شکایت کن نمیارم ،

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40